Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista luotonannon kehittämiseen tai toimintaympäristöön liittyvistä aiheista. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tutustu menneiden webinaariemme sisältöihin ja lataa koulutusmateriaalit itsellesi!

Aiemmat webinaarit 2018-2019


Tulevat webinaarit

Alta löydät tulevat webinaarimme. Jos haluat saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin, ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä.

Haluatko saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin?

Jätä yhteystietosi täällä


Kuluttajaperinnän peruskoulu

Torstaina 28.11. klo 9-10

Sisältö: Webinaarissa syvennytään perinnän perusteisiin asiakaskokemuksen ja lainsäädännön näkökulmasta. Webinaarissa käydään myös läpi perinnän keskeiset käsitteet.  

Tavoite: Osallistuja saa hyvän kokonaiskäsityksen avoimen laskun kotiuttamisesta vaihe vaiheelta sekä arvokkaita vinkkejä ja työkaluja palvelulähtöisten toimintatapojen tuomiseksi osaksi perintää. Webinaari on suunnattu taloushallinnon parissa työskenteleville, jotka haluavat syventää osaamistaan perinnän käsitteiden ja prosessien parissa.

Kouluttajat: Webinaarin pitävät Lowellin Senior Business Manager Tuomas Kurikka, lakimiehet Marika von Schoultz ja Laura Peltonen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin täältä


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, OTM Joanna Kollanus-Lehto joanna.kollanus-lehto@lowell.com

koulutukset.fi@lowell.com

Lowellin yrityskohtaiset koulutuspaketit

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen koulutuspaketti teille sopisi!


Millaisesta webinaarista olisi sinulle hyötyä?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita verkkoseminaarien aiheista. Kerro ehdotuksesi ja toiveesi asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.