Kesätöihin Lowelliin

Kesätöihin Lowelliin

Millainen on luotonhallinnan tulevaisuus? Miten käyttäytymistieteitä ja data-analytiikkaa voidaan hyödyntää asiakassuhteessa? Tule kanssamme edistämään kestävää luototusta ja rakentamaan yhteiskunnan sujuvaa arkea!

Lowell työnantajana

Lowellissa teemme töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Suomessa työpaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Turussa, missä olemme toimineet jo yli 50 vuotta.

Lowellissa tekee Suomessa töitä noin 450 asiakaspalvelun, IT:n, data-analytiikan, juridiikan, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. 

Meillä on tarjota hyvät henkilöstöedut ja joustavat työn tekemisen mahdollisuudet:

 • Lounasetu, kulttuuri- ja liikuntaetu
 • Laajennettu sairausvakuutus ja työterveyspalvelut
 • Etätyömahdollisuus ja sisäiset urapolut
 • Osa-aikatyö ja muut työelämän joustot
Lowell työnantajana

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, jonka toiminnassa ihmiset, työntekijät ja asiakkaat, ovat keskiössä. Me uskomme, että luottoprosessin tulee palvella ihmistä – ei päinvastoin.

Töitä kansainvälisessä ympäristössä

Olemme Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyhtiö ja toimimme Euroopan suurimmilla, kehittyneimmillä ja säännellyimmillä kuluttajamarkkinoilla: Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa ja Virossa. Lowellilaisena sinulla on siis yli 4 400 kollegaa ympäri Eurooppaa!

Kansainvälisiä tehtäviä, tiimejä ja projekteja tehdään kaikissa Lowell-maissa, myös Suomessa. Meillä pääset kehittämään kielitaitoasi, olemaan osa kansainvälistä työyhteisöä ja oppimaan eri kulttuureja. Emme aina istu toimistolla, vaan välillä kohtaamme kollegoja myös Skype-linjoilla, tien päällä tai jopa laiturin nokassa. Viime vuonna etätöitä tehtiin esimerkiksi Meksikosta ja Espanjasta käsin!

Lowell on kansainvälinen työnantaja
Kansainvälisessä Lowell-perheessä on yhteensä yli 4 400 jäsentä Pohjoismaissa, Virossa, DACH-alueella ja UK:ssa.

Arvot, joihin uskomme

Olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parasta palvelua. Arvoissamme ja työyhteisössämme korostuvat kunnianhimoinen kehittyminen, yhdessä tekeminen sekä asiakkaan ymmärtäminen ja avustaminen. 

 • Pioneering – Varmistamme tulevaisuuden menestyksen nojaamalla tilasto- ja käyttäytymistieteisiin ja tekemällä edelläkävijän valintoja joka päivä.
 • Ambition – Haluamme olla alamme paras, ja jos jonkin asian voi tehdä paremmin, me teemme sen paremmin.
 • Compassion – Me arvostamme ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Olemme avuliaita ja toimimme reilusti ja oikeudenmukaisesti kaikissa tilanteissa.
 • Excellence – Haluamme yhdessä ylittää odotukset, onnistua ja tuottaa parhaita ratkaisuja.
 • Responsibility – Ansaitsemme muiden luottamuksen olemalla avoimia, luotettavia ja vastuullisia – teemme enemmän kuin mitä laki ja säännöt meiltä vaativat.
Kesätöihin Lowelliin 2019

Lowellissa teemme töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Tule kanssamme rakentamaan luotonhallinnan tulevaisuutta!

Tiesitkö tämän meistä?

 • Työporukkamme on nuorekas: yli kolmannes työntekijöistämme on alle 35-vuotiaita
 • Joka kymmenes työntekijämme ottaa vuosittain uuden askeleen urapolullaan talomme sisällä
 • Työntekijöidemme keskimääräinen työuran pituus on 10 vuotta
 • Puolet johtoryhmäläisistämme on naisia
 • Meillä juodaan vuosittain n. 170 000 kuppia kahvia

Voit kurkistaa lowellilaisten työarkeen somekanavissamme! Facebook- ja Instagram-tileiltämme löydät Lowell-arjen lisäksi esimerkiksi kuukausittain esitellyn työntekijämme. Twitterissä taas voit lukea työntekijöidemme ajatuksia luotonhallinnasta, työelämästä ja Lowellissa työskentelystä.

Tutustu esimerkiksi Camillaan asiakaspalvelussamme, Arttuun haasteenlaadinnassa tai Jereen ja Teemuun reskontratiimissämme

Millaista on työarki Lowellissa? Täältä löydät kootusti twiitit, joissa työntekijämme raottavat työarkeaan virallisella Twitter-tilillämme.

Twitter: Hetkiä lowellilaisten arjesta

Afterworkit kesätyöntekijöille

Järjestämme joka kesä tulevaisuutemme tekijöille afterwork-tapahtuman, jossa kesätyöntekijämme ja esimiehet voivat työpäivän jälkeen tutustua toisiinsa hyvän naposteltavan ja kuplivan äärellä. Tarkoituksena on, että tutustut oman tiimisi lisäksi myös muihin Lowellin kesätyöntekijöihin, esimiehiin ja asiantuntijoihin. Tutustumisen lisäksi ohjelmassa on rentoa kisailua, verkostoitumista ja hauskanpitoa.

Kesätyö Lowell

Viime kesänä aftereilla oli tarjolla värikkäitä hedelmiä, raikkaita salaatteja ja erilaisia kuplajuomia. Afterit jatkuivat Kupittaan toimistoltamme jokilaivoille kesän lämpimille pikkutunneille asti!

Opiskelijayhteistyö

Opiskelijat ovat tulevaisuutemme tekijöitä, joten näymme mielellämme opiskelijoiden arjessa erilaisten yhteistyökumppanuuksien kautta. Tiesitkö, että olimme yhteistyökumppanina esim. Merkantila Klubbenin järjestämässä Glöggrundanissa sekä Turun KY:n 68. vuosijuhlilla?

Lisää opiskelijayhteistyöstä löydät Instagramistamme!

Instagram-sivuiltamme löydät lisätietoa niin opiskelijayhteistyöstä kuin työarjesta Lowellissakin.

Instagram @lowellfinland

Avoimet kesätyöpaikat

Kesätyörekryn 2019 hakuaika on päättynyt, kiitos kaikille hakeneille. Voit tutustua muihin avoimiin työpaikkoihimme täältä.