Töihin Lowelliin

Töihin Lowelliin

Lowellissa teemme töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Tule kunnianhimoiseen porukkaamme edistämään kestävää luototusta ja rakentamaan yhteiskunnan sujuvaa arkea.

Työyhteisö, jolla on kunnianhimoa

Olemme osa Lowellia, joka on Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyhtiö. Koko ei kuitenkaan ole ratkaisevaa. Tärkeää on se, että haluamme olla toimialamme paras – jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Hyvän luotonhallinnan ytimessä on inhimillinen kohtaaminen, ja näissä keskusteluissa pitkä kokemus on valttia. Suomessa työpaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Turussa, missä olemme toimineet jo yli 50 vuotta.

Lowellissa tekee Suomessa töitä noin 450 asiakaspalvelun, IT:n, data-analytiikan, juridiikan, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. 

Palvelemme niin kuluttajia kuin yrityksiä ja kehitämme palvelujamme kunnianhimoisesti. Me emme tyydy tavanomaiseen, vaan ymmärrämme, että hyvästä on pitkä matka täydelliseen. Tarjoammekin siksi vaihtelevia uramahdollisuuksia useilla eri osaamis-, koulutus- ja kokemustaustoilla.

Lowell työnantajana

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, jonka toiminnassa ihmiset, työntekijät ja asiakkaat, ovat keskiössä. Me uskomme, että luottoprosessin tulee palvella ihmistä – ei päinvastoin. 

Meillä on tarjota hyvät henkilöstöedut ja joustavat työn tekemisen mahdollisuudet:

  • Lounasetu, kulttuuri- ja liikuntaetu
  • Laajennettu sairausvakuutus ja työterveyspalvelut
  • Etätyömahdollisuus ja sisäiset urapolut
  • Osa-aikatyö ja muut työelämän joustot
/media/109935/donka-003-webb.jpg

Vastuullisena yrityksenä olemme myös yritysasiakkaillemme turvallinen kumppani.


Töitä kansainvälisessä ympäristössä

Olemme Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyhtiö ja toimimme Euroopan suurimmilla, kehittyneimmillä ja säännellyimmillä kuluttajamarkkinoilla: Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Lowellilaisena sinulla on siis yli 4 400 kollegaa ympäri Eurooppaa!

Kansainvälisiä tehtäviä, tiimejä ja projekteja tehdään kaikissa Lowell-maissa, myös Suomessa. Meillä pääset kehittämään kielitaitoasi, olemaan osa kansainvälistä työyhteisöä ja oppimaan eri kulttuureja. Emme aina istu toimistolla, vaan välillä kohtaamme kollegoja myös Skype-linjoilla, tien päällä tai jopa laiturin nokassa. Viime vuonna etätöitä tehtiin esimerkiksi Meksikosta ja Espanjasta käsin!

/media/110284/lowell-maat.png

Tiesitkö tämän meistä?

  • Työporukkamme on nuorekas: yli kolmannes työntekijöistämme on alle 35-vuotiaita
  • Joka kymmenes työntekijämme ottaa vuosittain uuden askeleen urapolullaan talomme sisällä
  • Työntekijöidemme keskimääräinen työuran pituus on 10 vuotta
  • Puolet johtoryhmäläisistämme on naisia
  • Meillä juodaan vuosittain n. 170 000 kuppia kahvia

Voit kurkistaa lowellilaisten työarkeen somekanavissamme! Facebook- ja Instagram-tileiltämme löydät Lowell-arjen lisäksi esimerkiksi kuukausittain esitellyn työntekijämme. Twitterissä taas voit lukea työntekijöidemme ajatuksia luotonhallinnasta, työelämästä ja Lowellissa työskentelystä.

Millaista on olla töissä Lowellissa? Täältä löydät kootusti twiitit, joissa työntekijämme raottavat työarkeaan virallisella Twitter-tilillämme.

Hetkiä lowellilaisten arjesta


Avoimet tehtävät

Uskomme, että vain työntekijöidemme avulla voimme olla alan eturintamassa tekemässä luotonhallinnasta parempaa kaikille. Etsimmekin jatkuvasi lisää uusia osaajia Lowell-perheeseen.

Oletko luotonhallinnan tulevaisuuden osaaja? Katso avoimet työpaikkamme alta. Nähdäksesi Suomessa avoinna olevat työpaikat, valitse sijainniksi Lowell Turku, Lahti ja/tai Helsinki.

Jos meillä ei juuri nyt ole avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@lowell.com. Otamme sinuun yhteyttä, jos osaamistasi vastaavia tehtäviä avautuu.