Töihin Lowelliin

Töihin Lowelliin

Lowellissa teemme töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Tule kunnianhimoiseen porukkaamme edistämään kestävää luototusta ja rakentamaan yhteiskunnan sujuvaa arkea.

Työyhteisö, jolla on kunnianhimoa

Olemme osa Lowellia, joka on Euroopan toiseksi suurin luotonhallinnan palveluyhtiö. Koko ei kuitenkaan ole ratkaisevaa. Tärkeää on se, että haluamme olla toimialamme paras – jotta asiakkaamme saavat parasta mahdollista palvelua.

Lowellissa tekee Suomessa töitä noin 450 asiakaspalvelun, IT:n, data-analytiikan, juridiikan, taloushallinnon, myynnin ja markkinoinnin sekä liiketoiminnan kehittämisen ammattilaista. 

Palvelemme niin kuluttajia kuin yrityksiä ja kehitämme palvelujamme kunnianhimoisesti. Me emme tyydy tavanomaiseen, vaan ymmärrämme, että hyvästä on pitkä matka täydelliseen. Tarjoammekin siksi vaihtelevia uramahdollisuuksia useilla eri osaamis-, koulutus- ja kokemustaustoilla.

Hyvän luotonhallinnan ytimessä on inhimillinen kohtaaminen.

Lowell on avoin ja reilu työnantaja, jonka toiminnassa ihmiset, työntekijät ja asiakkaat, ovat keskiössä. Me uskomme, että luottoprosessin tulee palvella ihmistä – ei päinvastoin. 

Meillä on tarjota hyvät henkilöstöedut, joustavat työn tekemisen mahdollisuudet (mm. etätyö, osa-aikatyö) sekä energiset ja rohkeat ihmiset ympärille.

Hyvän luotonhallinnan ytimessä on inhimillinen kohtaaminen, ja näissä keskusteluissa pitkä kokemus on valttia. Suomessa työpaikkamme sijaitsevat Helsingissä, Lahdessa ja Turussa, missä olemme toimineet jo yli 50 vuotta.

/media/109935/donka-003-webb.jpg

Vastuullisena yrityksenä olemme myös yritysasiakkaillemme turvallinen kumppani.


Avoimet tehtävät

Uskomme, että vain työntekijöidemme avulla voimme olla alan eturintamassa tekemässä luotonhallinnasta parempaa kaikille. Etsimmekin jatkuvasi lisää uusia osaajia Lowell-perheeseen. Oletko luotonhallinnan tulevaisuuden osaaja? Katso avoimet työpaikkamme alta. Nähdäksesi Suomessa avoinna olevat työpaikat, valitse sijainniksi Lowell Turku, Lahti ja/tai Helsinki.

Jos meillä ei ole juuri nyt avoinna sinua kiinnostavaa tehtävää, voit lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen rekry@lowell.com. Otamme sinuun yhteyttä, jos osaamistasi vastaavia tehtäviä avautuu.

Etsitkö kesätöitä? Lue lisää täältä:

Kesätöihin Lowelliin


Millaista on olla töissä Lowellissa?

Kurkista lowellilaisten työarkeen somekanavissamme! Instagram-tililtämme löydät Lowell-arjen lisäksi esimerkiksi kuukausittain esitellyn työntekijämme, Twitterissä taas voit lukea työntekijöidemme ajatuksia luotonhallinnasta, työelämästä ja Lowellissa työskentelystä.

Lowell Instagramissa
Lowell Twitterissä

Millaista on olla töissä Lowellissa? Täältä löydät kootusti twiitit, joissa työntekijämme raottavat työarkeaan virallisella Twitter-tilillämme.

Hetkiä lowellilaisten arjesta