joulu 7, 2017

Webinaari 14.12. Konkurssi, yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyyden ennakointi

Webinaarissa kuulet, mitä konkurssissa ja yrityssaneerauksessa tapahtuu, miten menettelyt vaikuttavat sopimussuhteisiin ja miten asiakkaan maksukyvyttömyyttä voi ennakoida.
caption

 

Konkurssi, yrityssaneeraus ja maksukyvyttömyyden ennakointi – mitä konkurssissa ja yrityssaneerauksessa tapahtuu, miten asiakkaan maksukyvyttömyyteen ajautumista voi ennakoida?

Torstaina 14.12.2017 klo 9-10

Sisältö: Käytännönläheisessä webinaarissa syvennytään konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyjen perusteisiin ja siihen, mitä keinoja yrityksellä on luottoriskien tunnistamiseksi ja hallitsemiseksi asiakkaan maksukyvyttömyystilanteessa: Mitä konkurssissa tapahtuu? Milloin konkurssin edellytykset täyttyvät ja mitä vaikutuksia sen alkamisella on? Milloin yrityssaneeraus on vaihtoehto ja miten asiakasyrityksen saneeraus vaikuttaa sopimussuhteisiin ja velkojan asemaan?

Tavoite: Osallistuja saa hyvän kokonaiskäsityksen konkurssi- ja yrityssaneerausmenettelyjen kulusta ja velkojan roolista ja oikeuksista näissä tilanteissa sekä vinkkejä asiakkaan konkurssin ennakointiin.

Kouluttajat: Lindorffin lakimiehet OTM Kimmo Kotamäki ja VT Ella-Riikka Normasto sekä tuotepäällikkö Tuomas Kurikka

Ilmoittaudu webinaariin täältä