Lindorff on Lowell 1. päivä lokakuuta lähtien

Nimemme on nyt Lowell Suomi uuden omistajamme mukaisesti. Ihmiset, palvelumme ja kokemuksemme suomalaisten kohtaamisesta maksuasioissa pysyvät.

Lindorff on siirtynyt käyttämään Lowellin nimeä ja yritysilmettä. Nimenmuutos on seurausta omistajamme vaihtumisesta, joka viimeisteltiin maaliskuussa.

Lowell on luotonhallinnan suunnannäyttäjä ja toimialan eettisyyden edelläkävijä, joka toimii Euroopan vaativimmilla kuluttajamarkkinoilla Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä – nyt myös Pohjoismaissa. Lowellin asiakkaana on vuosittain 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Me puolestamme tunnemme suomalaisten luottokäyttäytymisen vuosikymmenien ajalta. Lowell Suomena meillä on ainutlaatuinen mahdollisuus luoda liiketoimintaasi edistäviä ratkaisuja, jotka perustuvat inhimillisyyteen ja asiakasymmärrykseen. Datan ja ihmisten kohtaamiseen liittyvän palveluosaamisen avulla voimme auttaa yritystäsi luomaan ja ylläpitämään vastuullisia, kestäviä ja kannattavia asiakassuhteita.

Luottoprosessin tulee palvella ihmistä – ei päinvastoin.

Nimen ja yritysilmeen lisäksi lokakuun alussa päivittyivät myös verkko-osoitteemme ja sähköpostiosoitteemme – vanhat toimivat toki rinnalla siirtymäajan. Nimemme vaihtui Lowell Suomeksi, mutta logomme yhteyteen jää vielä viesti siitä, että olimme aikaisemmin Lindorff.

Asiantuntijamme ovat jatkossakin sitoutuneet tarjoamaan alan parasta palvelua. Olethan yhteydessä, jos haluat kuulla Lowellista ja ratkaisuistamme lisää.

Lindorff on nyt Lowell

Olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parasta palvelua. Tehokkaasti, asiakasta ymmärtäen ja avustaen.