Lowell Profit - luotonhallinnan ilmiöitä ja talouden trendejä

Lowellin talousmedia Profit uudistui. Jatkossa se tarjoaa lukijoilleen monipuolisen kattauksen alan ykkösasiantuntijoiden näkemyksiä, ajankohtaisia luotonhallinnan ilmiöitä ja talouteen vaikuttavia trendejä.

Lowell Profit on suunnattu luotonhallinnan kehityksestä kiinnostuneille talousalan ammattilaisille, jotka haluavat sukeltaa syvemmälle alan ilmiöihin, kuten nopeatempoiseen digitalisaatiokehitykseen muuttuvassa luottoyhteiskunnassa. Profit nostaa aiheisiinsa myös yritysten toimintaympäristöön vaikuttavia merkittäviä lakiuudistuksia ja luotonhallintaan liittyviä uutisia.

Profitin alta löytyy myös materiaalipankki, joka kokoaa yhteen Lowellin tuottamat webinaarit, tutkimukset, oppaat ja laskurit. Materiaalien on tarkoitus auttaa sinua ja yritystäsi vastuullisen liiketoiminnan ja luotonhallinnan kehittämisessä. Kaikki materiaalimme ovat maksuttomia.

Tutustu Profitin uusimpiin artikkeleihin

Lowellin uudistunut talousmedia Profit tarjoaa lukijoilleen entistä laadukkaampaa sisältöä.

Lowellin uudistunut talousmedia Profit tarjoaa lukijoilleen entistä laadukkaampaa sisältöä.


Tilaa toimialakohtainen uutiskirje

Pysy ajantasalla luotonhallinnan ilmiöistä, talouteen vaikuttavista trendeistä ja lakimuutoksista sekä kuule ensimmäisenä tulevista webinaareistamme.

Profit-uutiskirje ilmestyy kerran kuukaudessa. Tilaa toimialakohtainen uutiskirje jättämällä sähköpostiosoitteesi. Voit halutessasi koska tahansa peruuttaa tilauksen uutiskirjeessä olevasta linkistä.

Tilaa kuukausittain ilmestyvä Profit-uutiskirje, ja pysyt ajantasalla luotonhallinnanilmiöistä ja talouden trendeistä.

Tilaa kuukausittain ilmestyvä Profit-uutiskirje, ja pysyt ajantasalla luotonhallinnan ilmiöistä ja talouden trendeistä.


Ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle

Kun ilmoittaudut webinaarien kutsulistalle, saat automaattisesti kutsun tuleviin webinaareihimme. Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista aiheista luotonantoon, asiakaskokemukseen ja muuttuvaan lainsäädäntöympäristöön liittyen.

Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on mahdollisuus esittää kysymyksiä asiantuntijoillemme. Kaikki webinaarit ovat maksuttomia.

Ilmoittautumalla webinaarien kutsulistalle, saat automaattisesti kutsun webinaareihimme.

Ilmoittautumalla webinaarien kutsulistalle, saat automaattisesti kutsun webinaareihimme.