Lowell lasku- ja erämaksupalvelu ei ole pelkkä maksutapa, vaan palvelu, joka tukee aidosti liiketoimintaasi ja parantaa asiakaskokemustasi.

Lasku- ja erämaksu

Lasku- ja erämaksupalvelu ei ole pelkkä maksutapa, vaan palvelu, joka tukee aidosti liiketoimintaasi ja parantaa asiakaskokemustasi.

Vaikuta maksutavalla asiakkaidesi ostokäyttäytymiseen

Maksutavalla voidaan aidosti vaikuttaa kuluttajan ostokäyttäytymiseen. Tänä päivänä ostamisen on oltava turvallista, nopeaa ja helppoa, jotta asiakas kulkee ostoprosessin loppuun asti kaupassasi. Tutkimuksemme mukaan maksutapaamme käyttämällä asiakas tekee ostopäätöksen 61% nopeammin ja ostaa 30% suunniteltua enemmän.

Tarjoamamme maksutapa perustuu vastuulliseen luotonmyöntämiseen, sillä käytössämme on kattava data suomalaisten maksukäyttäytymisestä sekä vahva osaaminen luottokäyttäytymisen ennustamisesta ja luottoriskien tasapainottamisesta. Tämän avulla varmistamme, että luottoa myönnetään todelliseen maksukykyyn perustuen ja että luotonanto on kestävää. 

 

Miksi valita lasku- ja erämaksupalvelu?

Palvelu räätälöidään liiketoimintastrategiaasi tukevaksi:

  • Yrityksesi näköistäsi palvelua: maksutapa brändätään yrityksesi ilmeen mukaiseksi ostoprosessin alusta loppuun saakka
  • Saumaton asiakaskokemus: maksutapa toimii kaikissa kanavissasi verkosta kivijalkaan ja mobiiliin
  • Joustavuus ja personointi: maksutapa tukee kanta-asiakasohjelmia ja mahdollistaa asiakaskohtaisen markkinoinnin ja kampanjoinnin
  • Erilaiset rahoitusratkaisut: maksutapa voidaan tuottaa joko Lowellin tai yrityksesi rahoituksella

Lasku ja erämaksupalvelumme mahdollistavat kannattavan uusasiakashankinnan, asiakaspidon ja räätälöidyn palvelukokemuksen, joka tukee yrityksesi liiketoimintaa.

 

Vesa Laurila Lowell Head of Commerce and Partnerships

Haluatko että kerromme lisää, miten voimme auttaa kehittämään liiketoimintaasi? Ota yhteyttä!

Vesa Laurila
Head of Commerce and Partnerships
Puh: 050 3004 416
Email: vesa.laurila@lowell.com


Lataa opas: Verkkokaupan Growth Hacking – kiihdytä verkkokaupan kasvua

Oppaan avulla saat uusia näkökulmia verkkokaupan kannattavuuden parantamiseen ja kasvattamiseen sekä konkreettisia keinoja verkkokauppasi kehittämiseen maksutavoista logistiikkaan.