Ratkaisumme

Ratkaisumme

Luotonantoon perustuvassa taloudessa tarvitaan välittäjiä, jotka kykenevät auttamaan sekä luotonantajia että heidän asiakkaitaan. Lowell on auttanut suomalaisia ihmisiä ja yrityksiä pitämään luotot hallinnassa jo yli 50 vuotta.

Pitkän kokemuksemme ansiosta osaamme auttaa sekä yrityksiä että niiden asiakkaita pitämään luotot hallinnassa.

Autamme yrityksiä tekemään harkittuja luottopäätöksiä, jotka perustuvat kattavaan dataan ja siitä johdettuihin näkemyksiin tulevaisuudesta. Asiakkaita puolestaan autamme hoitamaan maksuna asianmukaisesti – määrätietoisella, mutta ymmärtävällä ja auttavalla asenteella.


Informaatiopalvelut

Nopeasyklinen toimintaympäristö ja B2B-verkkokaupan kasvu asettavat uusia vaateita yrityksen luottoriskien hallinnalle ja luottopäätösten teolle. Päätösten on oltava nopeita, ja niiden tulee perustua kattavaan ja ajantasaiseen tietoon. Näin yritys voi varmistua siitä, että asiakkaat pystyvät myös maksamaan heille myönnetyt luotot takaisin.

Tarjoamme useita eri palveluita, joilla kuluttaja- ja yritysasiakkaiden maksukykyä voidaan arvioida kattavasti. Luottotieto- ja luottopäätöspalveluidemme avulla varmistut asiakkaan luottokelpoisuudesta ja teet yhdenmukaisempia luottopäätöksiä. Seurantapalvelun avulla seuraat yritysasiakkaidesi maksukyvyn kehitystä ja vältyt ikäviltä yllätyksiltä.

Lue lisää informaatiopalveluistamme


Lasku- ja erämaksupalvelut

Haluatko kasvattaa myyntiäsi joustavilla maksutavoilla ilman luottomyynnin taloudellisia riskejä ja monimutkaisia prosesseja? Ratkaisumme avulla voit tarjota asiakkaillesi kätevän lasku- tai erämaksumahdollisuuden. Maksutapa voi näkyä joko Lowellin palveluna tai halutessasi oman brändisi palveluna. Lowellin lasku- ja erämaksuvaihtoehto tukee myyntisi kasvua: me kannamme luottoriskit ja hallinnoimme luottoprosessin.

Halutessasi oma yrityksesi vastaa rahoituksesta ja luottoriskistä, me helpotamme elämääsi laadukkaalla luottopäätöksellä, asiakaspalvelulla ja myyntireskontran hallinnalla.


Yritysmaksu

Yritysmaksu-palvelu mahdollistaa laskulla myynnin yritysverkkokaupassa luotettavasti ilman riskiä luottotappioista. Palvelun avulla voit tarjota yritysasiakkaillesi heidän haluamansa maksutavan helposti ja viiveettömästi ilman ostajien ennakkorekisteröitymistä ja manuaalista luotonmyönnön prosessia.

Tehosta myyntiäsi varmistamalla sujuva ostoprosessi uusille asiakkaille ensimmäisestä ostoskerrasta alkaen. Myös nykyisten asiakkaidesi ostaminen helpottuu, sillä luotolla ostaminen onnistuu ilman erikseen muistettavia salasanoja tai käyttäjätunnuksia. Luotonhallinta ja laskutus toteutetaan automaattisesti häiritsemättä asiakkaan ostokokemusta.  

Katso täältä, miten Yritysmaksu toimii


Laskutuspalvelut

Jos lähetät paljon laskuja kuluttajille tai yrityksille, laskutusprosessi kannattaa ulkoistaa. Kun ulkoistat laskutuksesi Lowellin ammattilaisille, nopeutat kassavirtaasi tuntuvasti ja parannat myyntilaskutuksen ennustettavuutta. Luotettava ja kustannustehokas laskutuspalvelumme säästää yrityksen työaikaa ja -voimaa tuottavampiin toimiin. 

Lowellin laskutuspalvelut takaavat täydellisen ja viiveettömän saatavien hallinnan alusta loppuun saakka.


Perintäpalvelut

Lowellin perintäpalveluilla saat vauhtia kassankiertoon. Perintäpalvelumme perii saatavat puolestasi – nopeasti ja aina asiakastasi kunnioittaen. Saat meiltä koko perintäprosessin aina muistutussoitoista ja maksumuistutuksista vapaaehtoiseen perintään, oikeudelliseen perintään sekä pitkäaikaiseen maksukyvyn seurantaan saakka.

Olemme ylpeitä asiakaskeskeisestä palvelumallistamme sekä tehokkaista, älykkäistä ja yksilöllisistä perinnän prosesseistamme, joilla varistamme ensiluokkaisen palvelun kaikille perinnän osapuolille.

Lue lisää perintäpalveluistamme


Saatavien osto

Euroopan johtavana luotonhallinnan ja maksamisen palveluyrityksenä meillä on syvä ja kattava kokemus saatavien myynnistä ja hallinnoinnista sekä luottokaupan rahoitusratkaisuista. Suurten saatavamäärien käsittelyyn erikoistuneena meillä on hyvät edellytykset pitää yhteyttä asiakkaisiin ja hakea pitkäjänteisesti ja yksilöllisesti maksuratkaisua asiakkaan elämäntilanne huomioiden.

Saatavat voi myydä meille joko kertakauppana tai säännönmukaisesti jatkuvana kauppana. Kertakaupassa valittu saatavakanta myydään, ja kauppahinta määritellään tapauskohtaisesti. Jatkuvassa kaupassa ennalta sovitut saatavat myydään säännöllisesti, esimerkiksi kuukausittain tai neljännesvuosittain, ennalta sovittuun hintaan.

Lue lisää saatavien ostosta täältä