maalisk. 8, 2016

Lasku- ja erämaksupalvelu uudistui

Lindorffin verkko- ja kivijalkakaupoissa tarjoama maksutapa uudistui marraskuun alussa.
caption

 

Lindorffin verkko- ja kivijalkakaupoissa tarjoama maksutapa uudistui marraskuun alussa

Muutoksilla lasku- ja erämaksupalvelussa tuetaan selkeää asiakaskokemusta sekä luotonannon vastuullisuutta. Kuukausieriin perustuvan erämaksuvaihtoehdon valitseminen ostosten yhteydessä edellyttää, että asiakas tekee erämaksusopimuksen ja hyväksyy luottoehdot verkossa. Näin on jatkossa myös silloin kun laskulla ostokset tehnyt haluaakin hyödyntää laskun maksamisessa joustavampaa erämaksutapaa.

Erämaksu perustuu kertaluottoon, jonka avulla kuluttaja saa lisää maksuaikaa yhdelle ostotapahtumalle, mutta ei sitoudu jatkuvaan luottosuhteeseen.

– Haluamme varmistaa, että asiakkaat saavat erämaksun valitessaan siitä riittävästi tietoa ja kokevat palvelun entistäkin luotettavampana, tuotepäällikkö Elina Gustafsson sanoo.

Keväällä toteutettiin asiakaskyselyyn vastanneista 2 000 maksutapaa käyttäneestä suomalaisesta 70 prosenttia suosittelisi palvelua erittäin todennäköisesti muillekin.

Mikä muuttui käytännössä?

Lindorffin lasku ja erämaksu on vaihtoehtoinen maksutapa useissa sadoissa verkkokaupoissa ja myymälöissä, joissa:

  • Voit valita erämaksun osana verkkokaupan ostostapahtumaa. Sinulta pyydetään tällöin erämaksusopimuksen valintaa ja luottoehtojen hyväksyntää.
  • Voit valita erämaksun sen jälkeen kun olet saanut laskun ostoksesta. Tällöin sinun pitää tehdä erämaksusopimus Bill-verkkopalvelussa osoitteessa bill.lindorff.fi. Tämän jälkeen maksat saamallasi laskulla koko ostossumman sijasta ensimmäisen, sopimuksen mukaisen kuukausierän. Huomaathan, että laskun osittain maksaminen ei enää muuta laskua erämaksusopimukseksi.
  • Näet tekemäsi erämaksusopimuksen ja voit hoitaa siihen liittyviä asioita Bill-verkkopalvelussa osoitteessa bill.lindorff.fi

Muutokset tulivat voimaan verkkokauppojen maksusivustolla, laskuilla ja muissa kuluttajaviesteissä sekä Bill-verkkopalvelussa 1.11.2016.

Palvelu-uudistuksessa on kiinnitetty erityistä huomioita kuluttajaviestien selkeyteen sekä bill.lindorff.fi -verkkopalvelun informatiivisuuteen. 

;