huhtik. 19, 2018

Lindorff aloittaa yhteistyön Jakeluyhtiö Suomen kanssa – kirjeet jaetaan viitenä päivänä viikossa

​Lindorffin laskut ja kirjeet jaetaan osassa Suomea viitenä päivänä viikossa aamulehden mukana.
caption
Lindorff lähettää suomalaisten yritysten puolesta noin 13 miljoonaa tavallista laskua, muistutuslaskua ja perintäkirjettä vuodessa.

 

Lindorffin laskut ja kirjeet jaetaan jatkossa paikallisten jakeluyhtiöiden toiminta-alueilla sanomalehtien varhaisjakelun mukana

Huhtikuussa alkaneella yhteistyöllä varmistetaan paperilaskujen nopea kulku ja perillemenon seuranta.

Luotonhallintayhtiö Lindorff siirtyy käyttämään kirjeidensä jakelussa Postin rinnalla Jakeluyhtiö Suomen verkoston jakeluyhtiöitä. Jakeluyhtiöt jakavat kirjeet toiminta-alueillaan varhain aamulla viitenä päivänä viikossa. Posti siirtyi kirjepostin nelipäiväiseen jakeluun kesällä 2017.

”Haluamme varmistaa, että paperiset laskut ja kirjeet kulkevat perille asiakkaille viiveettömästi. Se on kaikkien laskun saajien etu,” varatoimitusjohtaja Seppo Lahtinen sanoo Lindorffista.

Lindorff lähettää suomalaisten yritysten puolesta noin 13 miljoonaa laskua, maksumuistutusta ja perintäkirjettä vuodessa. Digitaalisia laskuista ja kirjeistä on noin 30 prosenttia eli valtaosa kulkee edelleen paperisena.

”Uuden jakelukumppanin avulla toimituksen seuranta on läpinäkyvää, ja pystymme siten parantamaan postinkulun viivästymiin liittyvää asiakaspalvelua, mikä on meille tärkeä asia,” Seppo Lahtinen sanoo.

Jakeluyhtiö Suomen palveluun kuuluu yksilöity tieto kirjeen perille toimittamisesta. Yhteistyö Jakeluyhtiö Suomen ja Hansaprintin kanssa koskee toistaiseksi Lindorffin omia laskuja sekä asiakkaiden muistutus- ja perintälaskuja. Lindorffin laskutuspalvelun laskujen kohdalla kahden jakelukumppanin käytäntöön siirrytään vaiheittain toukokuusta alkaen.

Lindorffin omistajaksi tuli maaliskuussa luotonhallinnan palveluyritys Lowell. Lindorffin nimi ja brändi vaihtuu Suomessa myöhemmin tänä vuonna Lowelliksi.

Lisätietoja

Seppo Lahtinen, varatoimitusjohtaja, Lindorff Oy
puh. 040 557 9694

Marko Toivari, toimitusjohtaja, Jakeluyhtiö Suomi Oy
Puh. 040 770 0328

Lindorffin viestintä, puh. 050 362 4475

;