Seurantapalvelu

Seurantapalvelu

Lowellin Seurantapalvelun avulla seuraat asiakkaidesi maksukyvyn kehitystä. Yrityksen maksukyvyn seuranta on ensiarvoisen tärkeää, sillä kokemuksemme mukaan 90 % luottotappioista syntyy olemassa olevista asiakassuhteista.

Seuraa asiakkaidesi maksukykyä

Asiakkaidesi maksukykyä kannattaa seurata, jotta tiedostat muutokset asiakkaidesi maksukyvyssä ja riskisyydessä. Reagoimalla ajoissa asiakkaasi maksukyvyn muutoksiin voit vähentää perinnän tarvetta ja luottotappioita. Samalla voit myös hyödyntää hyvää maksukäyttäytymistä myymällä enemmän maksukykyisille asiakkaille.

Seurantapalvelussa asiakkaiden maksukyvyn kehitystä seurataan maksuviivetiedon, julkisten maksuhäiriömerkintöjen ja Rating-luokittelun avulla. Näiden tietolähteiden avulla asiakkaiden maksukykyä pystytään analysoimaan kattavasti, sillä maksuviivetieto kertoo reaaliaikaisesti asiakkaan maksukyvyn muutoksista, kun taas julkiset maksuhäiriömerkinnät ja Rating-luokittelu analysoivat yrityksen maksukyvyn kehitystä pidemmällä aikavälillä. 

Seurantapalvelun avulla

  • voit ottaa seurantaan haluamasi asiakasyritykset määrittämiesi kriteerien perusteella
  • hallitset myynnin ja luotonhallinnan toimenpiteitä maksukäyttäytymisen mukaan
  • tunnet asiakkaiden maksukyvyn ja vältyt luottotappioilta


Useiden lähteiden yhdistäminen Seurantapalvelussa mahdollistaa monipuolisemman tulkinnan ja tarjoaa työkaluja luotonannon kehittämiseen. Palvelun avulla myyt enemmän, mutta pienemmällä luottoriskillä.