Lowell

Olemme palveluyritys, jonka tehtävänä on auttaa yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa.

Lowell lyhyesti

Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy) on luotonhallinnan palveluyritys, joka on auttanut yrityksiä ja ihmisiä luottojen hallinnassa Suomessa jo yli 50 vuotta. Asiakaspalvelumme palvelee yli puolta miljoonaa suomalaista laskujen ja velkojen hoitamisessa joka vuosi. Olemme suomalaisten yritysten kokenut ja luotettu kumppani luottopäätöksenteossa, laskutuksessa ja perinnässä. 

Suomessa palveluksessamme 450 asiakaspalvelun, taloushallinnon ja juridiikan asiantuntijaa. Liikevaihtomme on 82 miljoonaa euroa (2017). Toimistomme ovat Helsingissä, Lahdessa sekä Turussa, missä sijaitsee päätoimipisteemme. 

Hyvän luotonhallinnan päämäärä on tasapainoinen oma talous.

Eurooppalainen Lowell on luotonhallinnan suunnannäyttäjä – ja toimialan eettisyyden edelläkävijä. Lowell toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa, ja sen asiakkaina on 36 miljoonaa eurooppalaista kuluttajaa.

Pohjoismaat liittyivät osaksi Lowellia maaliskuussa 2018, kun yhtiö osti Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrum Justitian liiketoiminnot Norjassa. Viron liiketoiminta myytiin OÜ Julianus Inkassolle elokuussa 2019.

Lowell Group on perustettu Iso-Britanniassa 2004, mutta Pohjoismaissa sen juuret juontavat vuosikymmenten taakse. Suomessa olemme toimineet vuodesta 1966.

Lowellin toiminnassa yhdistyy data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta sekä vastuullinen kuluttajien palveleminen. 

Lowellilla on yli 4 400 työntekijää. Omistajia ovat sijoitusyhtiö Permira Funds sekä kanadalainen eläkeyhtiö Ontario Teachers’ Pension Plan (OTPP). Lue lisää Lowell Groupista lowell.com

Teemme luottojen hallinnasta helpompaa kaikille

Hyvän luotonhallinnan päämäärä on tasapainoinen oma talous. Lowellin tehtävänä on auttaa ihmisiä ja yrityksiä tätä päämäärää kohti, parempaan luotonantoon ja luottojen hallintaan. Samalla rakennamme yhteiskunnan sujuvaa arkea. Edistämme kestävää luototusta toimimalla itsenäisenä välittäjänä kuluttajien ja yritysten välillä. 

Haluamme olla alan vastuullisin toimija. Se tarkoittaa sitä, että teemme enemmän kuin mitä laki meiltä edellyttää.

Ylivelkaantuminen on pysäytettävä - Neljä toimenpidettä kestävämmälle tulevaisuudelle

Suomessa on noin 400 000 ylivelkaantunutta. Nykyiset toimenpiteet ylivelkaantumisen pysäyttämiseksi eivät ole riittäviä. Lowell peräänkuuluttaa yhteiskunnallista keskustelua ja toimenpiteitä. Olemme Lowellissa tunnistaneet neljä konkreettista toimenpidettä, jolla voimme rakentaa suomalaiselle luottoyhteiskunnalle kestävämpää tulevaisuutta. 

Töihin Lowelliin

Teemme Lowellissa töitä auttaaksemme ihmisiä ja yrityksiä hallitsemaan luottojaan. Olemme sitoutuneet tarjoamaan alan parasta palvelua. Arvoissamme ja työyhteisössämme korostuvat kunnianhimoinen kehittyminen, yhdessä tekeminen sekä asiakkaan ymmärtäminen ja avustaminen.  

  • Pioneering – Varmistamme tulevaisuuden menestyksen nojaamalla tilasto- ja käyttäytymistieteisiin ja tekemällä edelläkävijän valintoja joka päivä.
  • Ambition – Haluamme olla alamme paras, ja jos jonkin asian voi tehdä paremmin, me teemme sen paremmin.
  • Compassion – Me arvostamme ihmisiä sellaisina kuin he ovat. Olemme avuliaita ja toimimme reilusti ja oikeudenmukaisesti kaikissa tilanteissa.
  • Excellence – Haluamme yhdessä ylittää odotukset, onnistua ja tuottaa parhaita ratkaisuja.
  • Responsibility – Ansaitsemme muiden luottamuksen olemalla avoimia, luotettavia ja vastuullisia – teemme enemmän kuin mitä laki ja säännöt meiltä vaativat.

Tutustu meihin työnantajana ja katso avoimet työpaikkamme.

;