Lowell perintäpalvelut auttavat yritystäsi perimään erääntyneet laskut huolehtimalla samalla asiakastyytyväisyydestä.

Perintäpalvelut

Paranna luottoriskiesi hallintaa perintäpalveluidemme avulla. Autamme asiakkaitasi kehittymään maksajina, jolloin perinnän tarve vähenee ja asiakastyytyväisyys paranee.

Miten voit auttaa asiakkaitasi kehittymään maksajina?

Lähes kaikki meistä saavat joskus muistutuksen maksamatta jääneestä laskusta, vaikka yli puolet muistutuksen saajista on hyviä maksajia. Yrityksen tulisikin tunnistaa, ketkä muistutuksen saajista ovat unohtaneet maksaa laskunsa ja ketkä tarvitsevat tukea maksuista selviämiseksi. 

Olemme toimineet Suomessa yli 50 vuotta perinnän parissa ja sinä aikana meille on kertynyt paljon dataa suomalaisten maksukäyttäytymisestä. Tämän tiedon pohjalta olemme tunnistaneet erilaisia maksajapersoonia, ja uskommekin, että erilaisilla toimenpiteillä voimme vaikuttaa eri yksilöiden maksukäyttäytymiseen.

Eri yksilöiden maksukäyttäytymisen ymmärtäminen tarkoittaa meillä sitä, että otamme huomioon jokaisen maksajan tarpeet ja teemme toimenpiteitä, jotka auttavat juuri häntä selviytymään maksuistaan ja saamaan taloutensa kestävälle pohjalle.

Asiakaskokemus on meillä kaiken keskiössä, joten huolehdimme asiakkaistasi parhaalla mahdollisella tavalla. Kohtaamme jokaisen asiakkaan yksilönä ja pyrimme löytämään asiakkaan tilanteeseen sopivan maksuratkaisun. 

Yli 90 prosenttia asiakkaistamme on tyytyväisiä saamaansa palveluun ja teemme jatkuvasti töitä yhä paremman asiakaskokemuksen eteen.

Perintäpalveluidemme avulla:

Perintäpalvelumme sisältää kaikki perinnän vaiheet maksumuistutuksesta vapaaehtoiseen perintään, oikeudelliseen perintään sekä jälkiperintään. Palveluihimme kuuluu myös kansainvälinen perintä ja laajan yhteistyöverkoston kautta pystymme hoitamaan perintää kansainvälisesti useissa eri kohdemaissa.