huhtik. 3, 2020

Lowell ottaa käyttöön lisäjoustoja koronakriisissä

Lowell ryhtyy soveltamaan erityisiä joustoja perinnässä olevien asiakkaidensa kanssa. Toimenpiteiden tarkoitus on helpottaa koronaviruspandemian vuoksi haastavaan taloudelliseen tilanteeseen joutuneita.
caption

 

Lowell ymmärtää, että koronavirus saattaa aiheuttaa hankaluuksia kotitalouksien arjessa ja haluaa auttaa asiakkaitaan saamaan taloutensa kestävälle pohjalle.

Toimenpiteitä ovat muun muassa:

  • Kuluttomat eräpäiväsiirrot
  • Kuluttomat maksusuunnitelmat
  • Aktiivinen yhteydenpito asiakkaisiin maksuvaikeustilanteiden välttämiseksi
  • Poikkeuksellisia, tilanteeseen räätälöityjä joustoja sekä lisättyä neuvontapalvelua asiakaspalvelussa

Koronavirus on uudenlainen tilanne koko yhteiskunnassa ja edellyttää joustoja. Lowell tunnistaa vastuunsa poikkeustilanteessa. Lowell pyytää asiakkaita, joiden maksutilanne on hankaloitunut, olemaan mahdollisimman pian yhteydessä asiakaspalveluun.

”Olemme jo aiemmin tässä poikkeustilanteessa monissa tapauksissa tehneet joustoja ja neuvotelleet maksuohjelmia uudelleen yritysten ja yksityishenkilöiden kanssa”, sanoo Lowell Suomen toimitusjohtaja Juho Ylinen. ”Nyt on kyse lisätoimenpiteistä, joilla haluamme osallistua tilanteen ratkaisuun.”

Perintäkuluja koskeva lainvalmistelu

Lowell on tietoinen myös hallituksen käynnistämästä väliaikaisen lain valmistelusta, joka tähtää pienten ja keskisuurten yritysten perintäkulujen enimmäistason saattamiseen kuluttajasaatavien tasolle. Lowell seuraa lainvalmistelun etenemistä ja toimii eduskunnan, hallituksen ja viranomaisten edellyttämällä tavalla.

Asiakaspalvelumme muistutus-, perintä- ja velkajärjestelyasioissa:
Puh. 02 2700 300 (ma-pe 8–20, la 10–15)
Asiointi verkossa: www.lowell.fi/oma

Yritysasiakaspalvelu:
Puh. 010 2700 534 (ma–to 8–17, pe 8–16)
Asiointi verkossa: access.lowell.com

 

Lisätietoja:
Jenni Siimesvaara
Puh. 050 362 4475
jenni.siimesvaara@lowell.com

 

Lowell on yksi Euroopan ja Suomen suurimmista luotonhallinnan palveluyhtiöistä, jonka tavoitteena on tehdä luottojen hallinnasta helpompaa kaikille. Yhtiö toimii Iso-Britanniassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä sekä Pohjoismaissa. Suomessa Lowell on tarjonnut luotonhallinnan palveluja jo yli 50 vuotta. Lowellin toiminnassa yhdistyvät data-analytiikan osaaminen, kestävä riskienhallinta sekä vastuullinen kuluttajien palveleminen. www.lowell.fi

;