marrask. 27, 2019

Postilakko päättyi - viiveet postinkulussa jatkuvat

11. 11 alkanut postilakko on päättynyt. Kirjeiden jakelussa on kuitenkin yhä viiveitä. Kirjeiden jakelun hidastuminen merkitsee sitä, että osa Lowellin asiakkaista saa tiedon laskusta, maksumuistutuksesta tai maksuvaatimuksesta huomattavasti normaalia hitaammin.
caption

 

Postilakon vaikutusten minimoiseksi olemme muuttaneet lakon aikana useita prosessejamme, kuten viivästyttäneet eräpäiviä, estäneet viivästyskoron kertymisen sekä uusien kulujen syntymisen niiden asiakkaiden osalta, jotka eivät ole saaneet laskuja, maksumuistutuksia ja maksuvaatimuksia.

Asiakaspalvelussamme postinkulun hidastuminen huomioidaan joustavuutena erityisesti tilanteissa, jotka ovat asiakkaan kannalta kriittisiä. Haluamme varmistaa, etteivät asiakkaat esimerkiksi joudu maksamaan lisää viivästyskuluja postilakon aiheuttamien viivästysten vuoksi.

Lowell käyttää kirjepostien jakelussa Postin rinnalla toisena jakelukumppanina Jakeluyhtiö Suomen paikallisia jakelijoita. Lakolla ei ole vaikutusta Jakeluyhtiö Suomen kautta toimitettaviin kirjeisiin. Postilakolla ei ole myöskään vaikutusta Lowellin lähettämiin verkkolaskuihin ja OmaPostin kautta lähetettyihin laskuihin. 

Seuraamme tilanteen purkautumista ja päivitämme toimintatapojamme postinkulun etenemisen mukaan.

Kaikki Lowellin hoidossa olevat muistutus- ja perintätiedot löytyvät ajantasaisina Oma Lowell -verkkopalvelustamme.

;