E-laskun käyttö

E-laskun käyttö

Lowellin maksumuistutukset, maksuvaatimukset ja maksusuunnitelmien pankkisiirrot on nyt mahdollista saada e-laskuna verkkopankkiin. Voit tehdä tilauksen e-laskusta omassa verkkopankissasi perintäkirjeessä olevan palveluviitteen avulla.

E-laskun käyttöönotto

Ota e-lasku käyttöön omassa verkkopankissasi. Monet pankit tarjoavat e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti, kun maksat laskuasi. Seuraa tällöin verkkopankkisi antamia ohjeita. Voit myös tehdä e-laskusopimuksen seuraavasti:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi verkkopankkisi valikoista kohta "E-lasku", "E-laskusopimukset" tai "Tee e-laskusopimus" ja klikkaa sitä.
  2. Hae laskuttaja nimellä: ”Lowell Suomi Oy”. Laskutusaiheena on ”Perintä”.
  3. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot. Yksilöintitietoina kysytään henkilötunnus ja palveluviite. Palveluviitteen voit tarkistaa aikaisemmalta perintäkirjeeltäsi. Lopuksi hyväksy sopimus.
  4. Tämän jälkeen saat maksumuistutukset jatkossa suoraan verkkopankkiisi.

Maksuvaatimusten toimittaminen e-laskuna vaatii pankissa tehtävän e-laskutilauksen lisäksi erillisen suostumuksen antamisen verkkopalvelussamme oma.lowell.fi/perinta 

Miksen saa e-laskuja, vaikka tein e-laskusopimuksen?

Tässä listattuna muutama yleisin syy sille miksi Lowellin e-laskut eivät löydä perille, vaikka tilaus olisi tehty.

  • Varmista verkkopankistasi, että tekemäsi e-laskusopimus löytyy e-laskusopimuksistasi. Jos e-laskusopimus löytyy, klikkaa sopimus auki ja tarkista, että sopimuksen tunnistetiedosta löytyy oikea palveluviite.

Huom! Palveluviitteen pitää olla tismalleen sama kuin Lowellin edellisessä perintäkirjeessä on ollut. Jos palveluviitteen yksikin numero on väärin, e-lasku tilaus hylkääntyy eikä maksumuistutus tämän vuoksi saavu e-laskuna. Palveluviitteen löydät Lowellin kirjeen oikeasta ylänurkasta ja siinä on 8 numeroa. Huomaathan että palveluviite on eri kuin laskun viite.

  • E-laskun tilaaminen edellyttää että henkilötunnuksesi löytyy entuudestaan Lowellin järjestelmästä. Jos henkilötunnustasi ei löydy, e-lasku tilaus hylkääntyy eikä maksumuistutus tämän vuoksi saavu e-laskuna.
  • Maksuvaatimuksen toimittaminen e-laskuna edellyttää myös suostumuksen antamista Oma Lowell -palvelussa.
  • Jotain muuta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
E-lasku on nopea ja helppo tapa maksaa laskuja, sillä näppäilyvirheitä ei tule ja maksumuistutuksen voi laittaa automaattimaksuun.

E-lasku on nopea ja helppo tapa maksaa laskuja, sillä näppäilyvirheitä ei tule ja maksumuistutuksen voi laittaa automaattimaksuun.