Onko sinulla kysyttävää sähkölaskustasi?

Katso täältä, missä sähkölaskuun liittyvissä asioissa me voimme auttaa ja missä asioissa saat parhaan vastauksen sähköyhtiöltäsi. 

 

X
Maksumuistutukset e-laskuna

Maksumuistutukset e-laskuna

Lowellin maksumuistutukset on nyt mahdollista saada e-laskuna verkkopankkiin. Voit tehdä tilauksen e-laskusta omassa verkkopankissasi perintäkirjeessä olevan palveluviitteen avulla.

E-laskun käyttöönotto

Ota e-lasku käyttöön omassa verkkopankissasi. Monet pankit tarjoavat e-laskusopimuksen tekemistä automaattisesti, kun maksat laskuasi. Seuraa tällöin verkkopankkisi antamia ohjeita. Voit myös tehdä e-laskusopimuksen seuraavasti:

  1. Kirjaudu verkkopankkiisi ja etsi verkkopankkisi valikoista kohta "E-lasku", "E-laskusopimukset" tai "Tee e-laskusopimus" ja klikkaa sitä.
  2. Hae laskuttaja nimellä: ”Lowell Suomi Oy”. Laskutusaiheena on ”Perintä (ei maksuvaatimukset)”.
  3. Täytä verkkopankkisi pyytämät laskun maksamiseen liittyvät tiedot. Yksilöintitietoina kysytään henkilötunnus ja palveluviite. Palveluviitteen voit tarkistaa aikaisemmalta perintäkirjeeltäsi. Lopuksi hyväksy sopimus.
  4. Tämän jälkeen saat maksumuistutukset jatkossa suoraan verkkopankkiisi.

Huomaathan, että pystymme toimittamaan toistaiseksi ainoastaan maksumuistutukset e-laskuina. Jatkossa laajennamme e-laskuominaisuuden koskemaan myös maksusuunnitelmaa koskevia pankkisiirtoja. Maksuvaatimuksia emme voi toimittaa e-laskuna.

Miksen saa e-laskuja, vaikka tein e-laskusopimuksen?

Tässä listattuna muutama yleisin syy sille miksi Lowellin e-laskut eivät löydä perille, vaikka tilaus olisi tehty.

  • Varmista verkkopankistasi, että tekemäsi e-laskusopimus löytyy e-laskusopimuksistasi. Jos e-laskusopimus löytyy, klikkaa sopimus auki ja tarkista, että sopimuksen tunnistetiedosta löytyy oikea palveluviite.

Huom! Palveluviitteen pitää olla tismalleen sama kuin Lowellin edellisessä perintäkirjeessä on ollut. Jos palveluviitteen yksikin numero on väärin, e-lasku tilaus hylkääntyy eikä maksumuistutus tämän vuoksi saavu e-laskuna. Palveluviitteen löydät Lowellin kirjeen oikeasta ylänurkasta ja siinä on 8 numeroa. Huomaathan että palveluviite on eri kuin laskun viite.

  • E-laskun tilaaminen edellyttää että henkilötunnuksesi löytyy entuudestaan Lowellin järjestelmästä. Jos henkilötunnustasi ei löydy, e-lasku tilaus hylkääntyy eikä maksumuistutus tämän vuoksi saavu e-laskuna.
  • Voimme toimittaa tässä vaiheessa ainoastaan maksumuistutukset e-laskuna verkkopankkiisi. Varsinaisia maksuvaatimuksia emme voi toimittaa e-laskuna. Myöhemmin myös maksusopimusten pankkisiirrot on mahdollista saada e-laskuna, mutta ilmoitamme tästä erikseen.
  • Jotain muuta? Ota yhteyttä asiakaspalveluumme
E-lasku on nopea ja helppo tapa maksaa laskuja, sillä näppäilyvirheitä ei tule ja maksumuistutuksen voi laittaa automaattimaksuun.

E-lasku on nopea ja helppo tapa maksaa laskuja, sillä näppäilyvirheitä ei tule ja maksumuistutuksen voi laittaa automaattimaksuun.