Koulutukset

Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista luotonannon kehittämiseen tai toimintaympäristöön liittyvistä aiheista. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tutustu menneiden webinaariemme sisältöihin ja lataa koulutusmateriaalit itsellesi!

Aiemmat webinaarit 2016-2018


Tulevat webinaarit

Yritysperinnän peruskoulu
Tiistaina 30.10.2018 klo 9-10

Sisältö: Käytännönläheisessä webinaarissa paneudutaan yrityssaatavien perinnän perusteisiin sekä lainsäädännön että käytännön taloushallinnon näkökulmista. Webinaarissa perehdytään myös siihen, miten yritys voi omalla toiminnallaan parantaa perinnän tuloksia vielä maksun erääntymisen jälkeen. Lisäksi kerrataan perintään liittyviä keskeisiä käsitteitä.

Tavoite: Osallistuja saa hyvän kokonaiskäsityksen avoimen yrityslaskun kotiuttamisesta eräpäivästä ulosottoon asti sekä käytännön vinkkejä oman yrityksensä kassankierron parantamiseksi.

Kouluttajat: Business Manager Tuomas Kurikka sekä lakimiehemme VT Laura Peltonen ja VT Niina Ruhtinas

Ilmoittaudu webinaariin täältä

Tunne asiakkaasi – näin kohtaat erilaiset ihmiset asiakaspalvelutehtävässä
Tiistaina 6.11.2018 klo 9-10

Sisältö: Kun osa asiakaspalvelusta digitalisoituu, odotukset asiakaspalvelun ammattilaisten vuorovaikutus- ja tunnetaitoja kohtaan kasvavat. Webinaarissa syvennytään siihen, miten kohdata jokainen asiakas yksilönä asiakaspalvelussa ja edistää myönteistä vuorovaikutusta haastavissakin asiakaspalvelutilanteissa. 

Tavoite: Webinaari tarjoaa työkaluja erilaisten ihmisten kohtaamiseen ja haastavien tilanteiden hoitamiseen asiakaspalvelutehtävissä. Webinaarin avulla saat tukea asiakaspalvelutiimien ohjaukseen sekä omien vuorovaikutus- ja empatiataitojen kehittämiseen.

Kouluttajat: Katri Petterson ja Kimmo Andersson

Ilmoittaudu webinaariin täältä

Haluatko saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin?

Jätä yhteystietosi täällä


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, VT Niina Ruhtinas, puh. 050 535 8470
koulutukset.fi@lowell.com

Lowellin yrityskohtaiset koulutuspaketit

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen koulutuspaketti teille sopisi!


Millaisesta webinaarista olisi sinulle hyötyä?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita verkkoseminaarien aiheista. Kerro ehdotuksesi ja toiveesi asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.