Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista luotonannon kehittämiseen tai toimintaympäristöön liittyvistä aiheista. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tutustu menneiden webinaariemme sisältöihin ja lataa koulutusmateriaalit itsellesi!

Aiemmat webinaarit 2018-2019


Tulevat webinaarit

Alta löydät tulevat webinaarimme. Jos haluat saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin, ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä.

Haluatko saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin?

Jätä yhteystietosi täällä


Mitä yrityksen pitää tietää yksityishenkilön velkajärjestelystä?

Torstaina 10.10 klo 9:00

Sisältö: Webinaarissa perehdytään yksityishenkilön velkajärjestelymenettelyn perusteisiin ja vaiheisiin yrityksen näkökulmasta. Miten asiakkaan hakeutuminen velkajärjestelyyn vaikuttaa saatavien perintään? Mitä yrityksen on velkojana hyvä tietää, huomata ja tehdä velkajärjestelymenettelyn eri vaiheissa?

Tavoite: Osallistuja saa hyvät valmiudet asiakkaan velkajärjestelyn kohtaamiseen sekä kokonaiskäsityksen velkajärjestelymenettelyn kulusta ja velkojan oikeuksista menettelyn eri vaiheissa.

Kouluttajat: Lakimiehemme Joanna Kollanus-Lehto ja Anni Haane. 

Ilmoittaudu mukaan täältä


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, OTM Joanna Kollanus-Lehto joanna.kollanus-lehto@lowell.com

koulutukset.fi@lowell.com

Lowellin yrityskohtaiset koulutuspaketit

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen koulutuspaketti teille sopisi!


Millaisesta webinaarista olisi sinulle hyötyä?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita verkkoseminaarien aiheista. Kerro ehdotuksesi ja toiveesi asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.