Chat nyt myös Lowell Accesissa

Laajensimme palvelukanavia sopimusasiakkaillemme ja nykyään voit asioida kanssamme myös chatin välityksellä Lowell Accessissa. Kokeile chattia kirjautumalla Lowell Accessiin!

X

Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista luotonannon kehittämiseen tai toimintaympäristöön liittyvistä aiheista. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tutustu menneiden webinaariemme sisältöihin ja lataa koulutusmateriaalit itsellesi!

Aiemmat webinaarit 2016-2018


Tulevat webinaarit

Automatisoi asiakasvalinta ja varmista vuokralaisen maksukyky -webinaari
Torstaina 21.3. klo 9-10

Vuokratoimiala on murroksessa. Oikean vuokralaisen valinta tuo yrityksille kilpailuetua, mutta samaan aikaan yrityksen pitää varmistua vuokralaisen maksukyvystä.

Miten automatisoit ja tehostat vuokralaisen valintaprosessia ja miten varmistut vuokralaisen maksukyvystä? Entä miten tunnistat asiakkaasi maksukäyttäytymisen ja autat asiakastasi maksamaan ajallaan?

Webinaarissa syvennytään myös luotonhallinnan prosessien tehostamiseen asiakasvalinnasta laskutuksesta ja perintään asti. Tällöin perinnän tarve vähenee ja yrityksen kassankierto paranee. Webinaarin pitävät luotonhallinnan ratkaisujen ja asiakkuuksien parissa työskentelevät Tuomas Kurikka ja Mikko Hautamäki. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin täältä

Häätöprosessi ja muut vuokrasopimuksen erityistilanteet
Torstaina 4.4. klo 9-10

Mistä on kyse häätöprosessissa ja miten se etenee? Mitä vuokranantajan on hyvä tietää muista vuokrasopimuksen erityistilanteista, kuten yksityishenkilön velkajärjestelystä, yrityksen saneerauksesta ja konkurssista tai vuokrahuoneiston käyttökieltoon asettamisesta?

Webinaarissa syvennytään siihen, milloin häätöä on mahdollista hakea ja miten häätöprosessi käytännössä etenee. Lisäksi webinaarissa keskitytään vuokrasopimuksen muihin erityistilanteisiin, kuten vuokralaisen maksukyvyttömyysmenettelyihin sekä siihen, mitä vuokrasopimukselle tapahtuu vuokralaisen kuollessa tai jos vuokrahuoneisto tuhoutuu tai se asetetaan käyttökieltoon.

Webinaari on tarkoitettu vuokratoimialalla toimiville luotonhallinnan ammattilaisille ja yrittäjille, jotka ovat työssään tekemisessä luottoriskien hallinnan kanssa. Webinaarin pitävät lakimiehet OTM Kimmo Kotamäki ja OTM Marjo Suominen. Tervetuloa mukaan!

Ilmoittaudu webinaariin täältä

Haluatko saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin?

Jätä yhteystietosi täällä


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, OTM Joanna Kollanus-Lehto joanna.kollanus-lehto@lowell.com

koulutukset.fi@lowell.com

Lowellin yrityskohtaiset koulutuspaketit

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen koulutuspaketti teille sopisi!


Millaisesta webinaarista olisi sinulle hyötyä?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita verkkoseminaarien aiheista. Kerro ehdotuksesi ja toiveesi asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.