Koulutukset

Järjestämme asiakkaillemme käytännön luotonhallintaan ja lainsäädännön raameihin liittyviä koulutuksia. Osallistu maksuttomiin webinaareihimme tai kysy yrityskohtaisista koulutuspaketeistamme.

Webinaarit

Järjestämme säännöllisesti webinaareja ajankohtaisista aiheista luotonantoon, asiakaskokemukseen ja muuttuvaan lainsäädäntöympäristöön liittyen. Webinaarimme kestävät noin 45 minuuttia, ja niiden aikana on myös mahdollisuus esittää kysymyksiä.

Kaikki webinaarimme ovat maksuttomia. Tervetuloa webinaareihimme – kun olet ilmoittautunut, saat osallistumisohjeet sähköpostitse.

Tutustu tuleviin ja pidettyihin webinaareihimme, ja lataa webinaarimateriaalit itsellesi.

Lowellin webinaarit

Lowellin webinaarit ja koulutukset  vastuulliseen luotonhallintaan ja liiketoiminnan kehittämiseen.

Kaikki webinaarimme löytyvät nyt kootusti materiaalipankista.


Lowell materiaalipankki

Lowellin webinaarit, tutkimukset ja oppaat ovat nyt kootusti yhdessä paikassa, ja voit hyödyntää niitä vastuullisen luotonhallinnan ja liiketoiminnan kehityksessä. Materiaalipankista löytyy myös tieto tulevista webinaareista ja ilmoittautumislinkki niihin.

Tutustu materiaalipankkiin

/media/110375/lowell-metakuva-01-2020.jpg

Lowellin webinaarit, tutkimukset ja oppaat löytyvät kootusti yhdestä paikasta. Tutustu materiaalipankkiin ja lataa materiaalit itsellesi!


Tulevat webinaarit

Alta löydät tulevat webinaarimme. Jos haluat saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin, ilmoittaudu webinaarien kutsulistalle täältä.

Haluatko saada automaattisesti kutsun järjestämiimme webinaareihin?

Jätä yhteystietosi täällä


Yrityskohtaiset koulutuspaketit

Tarjoamme sopimusasiakkaillemme edulliseen hintaan lakimiestemme vetämiä koulutussarjoja lainopillisen osaamisen ja käytännön luotonhallintatyön kehittämiseksi.

Kysy lisää:
Koulutusvastaava, OTM Joanna Kollanus-Lehto joanna.kollanus-lehto@lowell.com

koulutukset.fi@lowell.com

/media/110191/accounting-achievement-aerial-1043506.jpg

Ota yhteyttä ja katsotaan, millainen koulutuspaketti teille sopisi!


Millaisesta webinaarista olisi sinulle hyötyä?

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja toiveita verkkoseminaarien aiheista. Kerro ehdotuksesi ja toiveesi asiantuntijoillemme yhteydenottolomakkeella.