lokak. 31, 2017

Elina Glad valittiin Vuoden Nuoreksi Projektipäälliköksi

Lindorffin projektipäällikkö Elina Glad valittiin tänään Vuoden Nuoreksi Projektipäälliköksi 2017 Projektiyhdistys ry:n järjestämässä valtakunnallisessa kilpailussa.
caption
Vuoden Nuori Projektipäällikkö 2017 Elina Glad

 

Lindorffin projektipäällikkö Elina Glad valittiin Projektipäivillä Vuoden Nuoreksi Projektipäälliköksi 2017

Projektipäällikkö Elina Glad valittiin Vuoden Nuori Projektipäällikkö -finaaliin referenssiprojektin ja haastattelujen perusteella. Meriittinä kilpailussa toimi Elinan luotsaama tilahanke, jonka puitteissa Lindorffin Turun toimitilat muutettiin viime vuonna monitilatoimiston muotoon.

– Olen jatkuvan parantaminen kannalta. Asiakasprojekteissa se tarkoittaa hallittua ja laadukasta palvelujen käynnistämistä ulkoistetussa ympäristössä, mutta myös siitä, että palvelukokonaisuudella on arvoa asiakkaan liiketoiminnalle, Elina arvioi.

Lindorffin projektitoimiston projektiluotsit työskentelevät useiden projektien parissa rinnakkain. Tällä hetkellä eniten Elinaa työllistää tietosuoja-asetukseen valmistautuminen ja siihen liittyvä Lindorffin oma GDPR-hanke:

– Henkilödatan suojaaminen ja käsittely on korostetun tärkeää Lindorffin liiketoiminnassa ja asiakassuhteissa. GDPR on meillä projekti, joka käytännössä koskettaa kaikkia työntekijöitä ja asiakkaita.

Vuoden Nuori Projektipäällikkö on Projektiyhdistys ry:n järjestämä valtakunnallinen kilpailu. Finaaliin pääsi tänä vuonna Elina Gladin lisäksi kolme muuta projektinhallinnan ammattilaista. Finaalissa kandidaattien projektien vetämisen ja tiimien johtamisen kyvykkyyksiä arvioitiin tuomariston haastattelulla ja Peili™-johtajuusarviolla.

Vuoden Nuori Projektipäällikkö valittiin 31.10.2017 Projektipäivillä

;