jouluk. 12, 2017

Joulun ja vuodenvaihteen palveluajat

Jouluaaton aattona lauantaina sekä juhlapyhinä asiakaspalvelumme on suljettu. Muutoin palvelemme asiakkaita kuten tavallisesti pitkin aukioloajoin.
caption

 

Asiakaspalvelumme on suljettu jouluaaton aattona lauantaina 23.12. sekä joulupyhinä 24.–26.12. Myös uudenvuoden päivänä 1.1. sekä loppiaislauantaina 6.1. asiakaspalvelumme on suljettu. 

Loppiaisaattona perjantaina 5.1 palvelemme poikkeuksellisesti kello 18 asti. Muutoin asiakaspalvelumme on avoinna normaalisti kello 8-20.

Palveluaikojen ulkopuolellakin voit tarkistaa omat erääntyneet laskut, maksaa laskuja tai laatia niille uuden maksuaikataulun Lindorff24-verkkopalvelussa.

Turun palvelupiste suljetaan vuoden vaihteen jälkeen
Päätoimipaikan yhteydessä Turun Kupittaalla asiakkaita palvellut palvelupiste suljetaan 1.1.2018. Syynä on asiakaskäyntien vähyys. Asiakaspalvelupiste on tähän asti ollut avoinna henkilökohtaisia asiakaskäyntejä varten tiistaisin ja torstaisin.

Puhelin- ja verkkopalvelumme palvelevat jatkossakin pitkin aukioloajoin. Verkkopalvelu lindorff24.fi on asiakkaiden käytettävissä vuoden jokaisena päivänä kellon ympäri. 

Katso asiakaspalvelumme kaikki yhteystiedot

;