jouluk. 22, 2017

Juho Ylinen Lindorffin kaupalliseksi johtajaksi – Lindorffin omistaja vaihtuu ensi vuonna Lowelliksi

Juho Ylinen on nimitetty Lindorffin kaupalliseksi johtajaksi kehittämään kaupallisia toimintoja eri toimialojen ja asiakkaille tuotetun arvon lähtökohdista.
caption
Juho Ylinen aloitti Lindorffin kaupallisena johtajana joulukuun puolivälissä.

 

Juho Ylinen on nimitetty Lindorff Oy:n kaupalliseksi johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 11.12.2017 alkaen

Nimitys tukee Lindorffin luotonhallinnan palvelustrategiaa, joka pyrkii kassavirta- ja asiakaspalveluhyötyjen tuottamiseen eri asiakastoimialoille. 

Juho Ylinen siirtyy tehtävään Lassila & Tikanojan kiinteistöpalvelujen myyntijohtajan tehtävästä. Ennen sitä Juho Ylinen on toiminut mm. Lindorffin myynti- ja markkinointijohtajana.

Toimitusjohtaja Tuija Kerosen mukaan Ylinen tuo vankkaa kokemusta luotonhallinnan asiakastarpeista ja palvelukokonaisuuksien sovittamisesta eri toimialojen ja asiakassegmenttien tarpeisiin.

– Juho tuo kaupallisten toimintojemme vetämiseen vahvaa toimiala- ja palveluosaamista, ja kykyä kehittää toimintoja asiakkaille tuotetun arvon lähtökohdista. Luotonhallinnan palveluissa pitää pystyä kustannustehokkuuden lisäksi luomaan myös muuta arvoa, kuten nopeampaa kassavirtaa ja hyvää palvelukokemusta asiakkaille, Tuija Keronen sanoo.

Luotonhallinnan palveluyhtiönä Lindorffin liiketoimintaa ovat laskutus, perintä ja saatavien osto sekä luottopäätöksentekoa tukevat informaatiopalvelut. Palveluja tuotetaan laaja-alaisesti eri toimialoille finanssiyhtiöistä pk-yrityksiin. Lindorff tarjoaa lisäksi verkkokaupoille lasku- ja erämaksupalvelua.

– Lindorff on vahva ja luotettava toimija kehittyvällä palvelutoimialalla. Meillä on erittäin hyvää osaamista eri toimialojen luottosuhteiden hoitamisesta ja niiden kehittämisestä. Tavoitteenamme on kiteyttää osaamisemme ja kokemuksemme asiakaslähtöisiksi ratkaisuiksi, jotka auttavat asiakkaitamme liiketoiminnassa ja jokapäiväisessä arjessa, Juho Ylinen sanoo.

Lindorffin omistaja vaihtuu ensi vuonna Lowell Groupiksi

Lindorffin omistaja on vaihtumassa Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa. Uusi omistaja on luotonhallinnan palveluyhtiö Lowell Group, jolla on vahva jalansija Euroopan kehittyneimmillä kuluttajaluottomarkkinoilla Iso-Britanniassa ja Saksassa. Kauppaan kuuluu myös Intrum Justitian liiketoiminta Norjassa. 

Juho Ylisen luotsaama myynti ja asiakastoimialat -yksikkö vastaa Lindorffin palvelujen myynnistä, asiakkuuksista, tarjooman asiakaslähtöisestä kehittämisestä sekä markkinoinnista Suomessa.

***Tiedotetta korjattu klo 11:28: Poistettu: viittaus Euroopan komission hyväksyntään. Korjaus: Kauppaan kuuluu myös Intrum Justitian liiketoiminta Norjassa.***

Lisätietoja

Jenni Siimesvaara, Head of Marketing
puh. 050 362 4475

;