kesäk. 12, 2017

Lindorff jatkaa Intrum Justitian kilpailijana Suomessa

Euroopan komissio on tänään hyväksynyt Intrum Justitian ja Lindorff Groupin yhdistymisen, ja samalla ehdotuksen, jonka myötä Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrumin liiketoiminta Norjassa myydään uudelle omistajalle.
caption
Lindorff jatkaa Intrum Justitian kilpailijana Suomessa.

 

Euroopan komissio on tänään hyväksynyt Intrum Justitian ja Lindorff Groupin yhdistymisen

Samalla se on hyväksynyt ehdotuksen, jonka myötä Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrumin liiketoiminnot Norjassa myydään uudelle omistajalle.

Viime vuoden marraskuussa ilmoitettu yhdistyminen tuo kansainvälisesti yhteen kaksi suurta luotonhallinnan palveluyritystä, mutta luo sille lisäksi uuden Pohjoismaisen haastajan.

Euroopan komissio on selvittänyt kilpailutilannetta, ja sen mukaan Lindorffin ja Intrum Justitian yhdistyessä markkina olisi Pohjoismaissa liian keskittynyt. Komissio onkin markkinatestauksen jälkeen hyväksynyt ehdotuksen, jonka myötä Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrumin liiketoiminta Norjassa myydään uudelle omistajalle. Myynnillä varmistetaan, että kilpailu markkinoilla säilyy.

Lindorff on Suomessa jatkossakin vahva luotonhallinnan palveluyritys kaikilla nykyisillä ja edelleen kehittyvillä palveluillaan. Jatkamme Suomessa Intrum Justitian kilpailijana kuten tähänkin asti.

Lindorffin toiminta kaikilla palvelualueilla ja asiakassopimukset jatkuvat normaalisti. Pohjoismaissa palvelemme asiakkaitamme yhdessä muiden myytävien liiketoimintojen kanssa uudistumiskykyisenä ja ketteränä haastajana yhdistyvälle yhtiölle.

Nykyinen omistaja Nordic Capital on sitoutunut löytämään Lindorffin liiketoiminnalle sopivan ostajan, joka pystyy parhaiten tukemaan Lindorffin kasvua ja palvelujen kehittämistä. Uudesta omistajasta tullaan päättämään kuuden kuukauden kuluessa.

Lue myös lehdistötiedote 12.6.2017 Lindorff Groupin sivuilta

Lisätietoja

Tuija Keronen, toimitusjohtaja, Lindorff Suomi

Yhteydenotot viestinnän kautta:
Jenni Siimesvaara, puh. 050 362 4475

;