kesäk. 29, 2017

Lindorff jatkaa Intrum Justitian kilpailijana Suomessa

Intrum Justitian ja Lindorff Groupin yhdistyminen on saatettu loppuun Euroopassa, mutta Pohjoismaissa yhtiöt jatkavat kilpailijoina. Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrumin liiketoiminnot Norjassa myydään uudelle omistajalle.
caption
Suomessa Lindorffin toiminta ja kumppanuudet kaikilla palvelualueilla jatkuvat normaalisti.

 

Intrum Justitian ja Lindorff Groupin yhdistyminen on saatettu loppuun Euroopassa, mutta Pohjoismaissa yhtiöt jatkavat kilpailijoina

Lindorffin liiketoiminnot Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Intrumin liiketoiminnot Norjassa myydään uudelle omistajalle.

Euroopan komission kesäkuussa hyväksymä kansainvälinen yhdistyminen saatettiin loppuun 27.12.2017. Suomessa Lindorffin toiminta kaikilla palvelualueilla ja asiakassopimukset jatkuvat kuten ennenkin.

Lindorff Suomi jatkaa yhdessä Lindorff Viron, Lindorff Ruotsin ja Lindorff Tanskan sekä Intrum Justitia Norjan kanssa itsenäisenä palveluyhtiönä ja yhdistyneen yhtiön kilpailijana.

Myytävää yhtiökokonaisuutta johtaa toimitusjohtajana ja ns. Hold Separate Managerina Trond Brandsrud, joka on aikaisemmin toiminut Lindorff Groupin talousjohtajana. Suomen toimitusjohtaja Tuija Keronen vastaa jatkossa Suomen liiketoimintojen ohella myös Lindorffin Viron liiketoiminnoista.

”Omistajanvaihdoksella varmistetaan, että kilpailu markkinassa säilyy ja ettei yhdelläkään toimijalle synny määräävää markkina-asemaa. Me palvelemme asiakkaita Suomessa, Pohjoismaissa ja Virossa yhtenä vahvana ryhmänä, kaikilla nykyisillä ja edelleen kehittyvillä palveluillamme”, Tuija Keronen sanoo.

Uudesta omistajasta tullaan päättämään kuuden kuukauden kuluessa.

Lisätietoja

Tuija Keronen, toimitusjohtaja, Lindorff Suomi

Yhteydenotot viestinnän kautta:
Jenni Siimesvaara, puh. 050 362 4475

;