lokak. 3, 2017

​Lindorff jatkaa Suomessa vahvana luotonhallinnan palveluyrityksenä

Lindorff pysyy uuden Intrumin vahvana kilpailijana Suomessa ja Pohjoismaissa. Liiketoimintojen myynti uudelle omistajalle on parhaillaan käynnissä.
caption
Lindorffin Suomen päätoimipiste sijaitsee Turun Kupittalla.

 

Lindorffin Suomen liiketoimintojen myynti uudelle omistajalle on parhaillaan käynnissä

Samaan myytävään kokonaisuuteen kuuluvat myös Lindorffin liiketoiminnot Ruotsissa, Tanskassa ja Virossa sekä Norjan Intrum Justitian liiketoiminta.

Euroopan komissio hyväksyi kesäkuussa Intrum Justitian ja Lindorff Groupin yhdistymisen Euroopassa sillä ehdolla, että Lindorffin liiketoiminta Suomessa myydään uudelle omistajalle yhdessä neljän muun pohjoismaisen liiketoiminnan kanssa. Myynnillä varmistetaan, että kilpailu Suomessa ja Pohjoismaisilla markkinoilla säilyy.

Yhdistynyt yhtiö on käynnistänyt brändiuudistuksen, ja ryhtyy toimimaan uudella Intrum-nimellä. Lindorff jatkaa Suomessa vahvana uuden Intrumin kilpailijana ja asiakaslähtöisenä luotonhallinnan palveluyrityksenä nykyisillä ja edelleen kehittyvillä palveluillaan.

”Vankan asiakaspohjan ja kumppanuuksien syventämisen lisäksi vahvuuksiamme ovat uutta arvoa luovat palvelut, jotka perustuvat erityisesti datan hyödyntämiseen. Kannattava kasvu jatkuu omistajanvaihdoksen jälkeenkin,” toimitusjohtaja Tuija Keronen sanoo.

Lindorffin tarjontaan kuuluvat perintäpalveluiden ja saatavien oston lisäksi laskutus- ja maksupalvelut sekä luottopäätöksentekoa tukevat informaatiopalvelut. Yhtiö kehittää jatkuvasti uusia palveluita, kuten B2B-yritysmaksuratkaisuja.

Nykyinen omistaja Nordic Capital on sitoutunut löytämään liiketoiminnalle sopivan ostajan, joka pystyy parhaiten tukemaan Lindorffin kasvua ja palvelujen kehittämistä. Uuden omistajan etsintä on parhaillaan käynnissä, ja omistajan uskotaan olevan tiedossa joulukuun puoleenväliin mennessä.

Lindorff Suomen yhteistyösopimukset ja palvelut jatkuvat normaalisti.

Lisätietoja

Tuija Keronen, toimitusjohtaja, Lindorff Suomi

Yhteydenotot viestinnän kautta:
Jenni Siimesvaara, puh. 050 362 4475

;