lokak. 1, 2018

Lindorff on nyt Lowell

Lindorffin nimi vaihtui Lowell Suomeksi 1. lokakuuta. Myös yritysilme päivittyi. Sujuva, ihmisiä ymmärtävä palvelu korostuu luottojen hallinnassa.
caption
Lindorffin valomainos Turun Kupittaan toimistotalossa vaihdettiin 1.10.2018 Lowell-valomainokseksi.

 

Lindorffin nimi on 1. lokakuuta lähtien Lowell Suomi

Nimen ja yritysilmeen muutos on seurausta luotonhallinnan palveluyhtiön omistajan vaihtumisesta.

Tänään yritysnimensä vaihtanut Lindorff on ollut maaliskuusta lähtien osa eurooppalaista luotonhallintayhtiö Lowellia. Lowell toimii Euroopan vaativimmilla kuluttajamarkkinoilla, ja on toimialan eettisyyden edelläkävijöitä.

”Laadukas luotonhallinta perustuu sujuvaan, ihmistä ymmärtävään palveluun. Tähän keskitymme Lowell Suomena”, sanoo toimitusjohtaja Tuija Keronen.

Palvelujen kehittämisessä tullaan hyödyntämään emoyhtiön kuluttajakäyttäytymiseen liittyvää asiantuntemusta nykyisen vahvan palvelu- ja digiosaamisen rinnalla. Yli 50 vuotta Suomessa toimineen Lowellin asiakaspalvelu auttaa joka viikko 10 000 suomalaista henkilökohtaisen talouden hallinnassa. 

"Vastuullisena, kokeneena toimijana Lowell on myös yrityksille turvallinen kumppani", Keronen sanoo.

Neljä viidesosaa suomalaisten luotoista on peräisin pankki- ja rahoituslaitoksista. Finanssialan yrityksistä kolme neljästä luottaa Lowellin kykyyn käsitellä luotonhallintaa inhimillisinä kohtaamisina.

Nimen ja yritysilmeen lisäksi lokakuun alussa päivittyivät myös yrityksen verkko- ja sähköpostiosoitteet. Lowell-brändin käyttöönoton myötä Lindorffin nimi jää Suomessa historiaan. Uuden Lowell-logon yhteyteen jää vielä viesti siitä, että yritys on ollut aikaisemmin Lindorff.

Lisätietoja

Tuija Keronen, toimitusjohtaja, Lowell Suomi Oy (aiemmin Lindorff Oy)
Yhteydenotot viestinnän kautta:
Jenni Siimesvaara, puh. 050 362 4475

;