kesäk. 5, 2018

​Lindorff syventää yhteistyötään Nordea Rahoituksen kanssa

Lindorff vastaa kesäkuun alusta lähtien Nordea Rahoituksen leasing- ja osamaksuluottojen perinnästä.
caption
Nordea Rahoituksen ja Lindorffin yhteistyön syveneminen näyttää suuntaa finanssitoimialalla.

 

Lindorff Oy ja Nordean tytäryhtiö Nordea Rahoitus Suomi Oy ovat sopineet, että Lindorff vastaa kesäkuun alusta lähtien Nordea Rahoituksen kuluttaja- ja yritysasiakkaiden leasing- ja osamaksuluottojen perinnästä.

Tähän asti Lindorff on hoitanut Nordea Rahoituksen palvelukumppanina Suomessa erääntyneiden kortti- ja kulutusluottojen perintää sekä huolehtinut asiakkaiden velkajärjestelyistä.

Lindorff on luotonhallinnan palvelujen markkinajohtaja finanssialalla ja pankkien ja rahoitusyhtiöiden ensisijainen palvelukumppani Suomessa.

– Hyvä asiakaskokemus, luottojen kotiuttamiseen liittyvä laaja-alainen osaaminen sekä compliance ovat vahvuuksiamme. Nämä samat asiat ovat tärkeitä finanssialalla. Sopimus näyttää suuntaa sille, mihin murroksessa olevalla finanssitoimialalla olla menossa, Lindorffin Suomen toimitusjohtaja Tuija Keronen sanoo.

Lindorffin omistajaksi tuli maaliskuussa eurooppalainen luotonhallinnan palveluyritys Lowell. Lindorffin nimi ja brändi vaihtuu Suomessa myöhemmin tänä vuonna Lowelliksi.

Lisätietoja

Tuija Keronen, toimitusjohtaja, Lindorff Oy
Yhteydenotot viestinnän kautta, puh. 050 362 4475

;