tammik. 31, 2017

Lindorff24.fi – maksuasiat kuntoon ympäri vuorokauden

Eräpäivästä myöhästyneen laskun voi nyt hoitaa kuntoon vuorokaudenajasta ja paikasta riippumatta.
caption

 

Eräpäivästä myöhästyneen laskun voi nyt hoitaa kuntoon vuorokaudenajasta ja paikasta riippumatta

Lindorffista saapuneen maksumuistuksen tai perintälaskun voi hoitaa kuntoon sujuvasti Lindorff24.fi -palvelussa maksamalla tai sopimalla maksulle uusi aikataulu. Palvelun kaikki toiminnot ovat nyt käytettävissä kaikkina vuorokauden aikoina.

Mobiilistikin toimiva palvelu näyttää pankkitunnuksilla yhteenvedon Lindorffin perinnässä olevista laskuista ja veloista, ja tarjoaa työkaluja niiden hoitamiseksi. Palvelu on entistäkin asiakasystävällisempi, kun maksusuunnitelmien teko, eräpäivien siirtäminen ja omien yhteystietojen päivittäminen ovat mahdollisia kellon ympäri kaikkina viikon päivinä.

Itsepalvelukanavan suosio kasvussa

Lindorff24-palvelun käyttö on kasvanut tasaisesti. Esimerkiksi marraskuussa 2016 asiakkaat asioivat palvelussa jo ennätykselliset 40 000 kertaa.

– Asiakkaat hoitavat jo lähes 60 prosenttia perintään liittyvistä asioista verkkopalvelussa. Odotamme aukioloaikojen laajentamisen lisäävän palvelun käyttöä entisestään, ja parantavan myös asiakaskokemusta, asiakaspalvelujohtajamme kertoo.

Kerro oma palautteesi palvelusta!

Lindorff24.fi:n linjoilla päivystävät arkisin myös chat-neuvojat. Asiakkaat ovat olleet aktiivisia antamaan palautetta palvelusta ja ehdottamaan parannuksia. Palvelun tarjoamien kaikkien työkalujen laajentaminen 24/7-aukioloon on ollut yksi toivotuimmista muutoksista. Myös kiitoksia palvelusta on saatu paljon:

”Sain tekstiviestillä muistutuksen, että minulla oli erääntyneitä laskuja ja tämän nettiosoitteen. Heti kirjauduttuani sisään tuli eteeni sivu, jossa näkyi nämä erääntyneet laskut. Eräpäivän siirto oli todella helppoa! Pisteet kyllä tästä Lindorffille. Ei tarvinnut jonottaa puhelimessa ja maksusuunnitelmankin teko olisi onnistunut jos olisin erissä halunnut maksaa. Hieno juttu!”

”Helpot ja selkeät sivut. Ja on todella mukavaa että maksujen hoitamisen olette tehneet helpoksi ja monipuoliseksi. Noloilla/aroillakin asiakkailla on helppo lähestyä teitä. Kaunis kiitos teille!!”

Siirry Lindorff24-palveluun 

;