Luottopäätöspalveluidemme avulla kasvatat liiketoimintaasi tavoitteiden mukaisesti.

Luottopäätöspalvelut

Luottopäätöspalveluidemme avulla kasvatat liiketoimintaasi tavoitteiden mukaisesti ja varmistut siitä, että luotonmyöntäminen on kestävää.

Enemmän onnistuneita luottopäätöksiä tuntemalla asiakkaasi paremmin

Onnistunut luottopäätös on yrityksen luottopolitiikan mukainen ja tukee yrityksen liiketoiminnan tavoitteita. Se perustuu vastuullisesti määriteltyyn luottopolitiikkaan, jossa otetaan kantaa siihen, kenelle luottoa myönnetään ja millä ehdoilla. Hyvä ja toimiva luottopolitiikka maksimoi kannattavan myynnin ja pitää luottotappiot samanaikaisesti halutulla tasolla.

Luottopäätöspalvelussamme päätöksenteko pohjautuu yrityksesi kanssa yhdessä määriteltyyn luottopolitiikkaan. Siinä hyödynnetään eri tietolähteitä, jotta asiakkaidesi luottokelpoisuutta voidaan arvioida mahdollisimman luotettavasti. 

Palvelun käyttö on helppoa: syöttämällä perustiedot asiakkaastasi saat aina organisaatiosi luottopolitiikan luottopäätöksen. Voit käyttää palvelua verkkopalvelumme kautta tai integroituna osaksi yrityksesi järjestelmää.

Luottopäätöspalveluiden avulla

  • varmistat, että luotonanto on aina yrityksesi luottopolitiikan mukaista
  • myyt vastuullisesti luottokelpoisille asiakkaille
  • tarkistat asiakkaan luottokelpoisuuden nopeasti verkkopalvelussamme tai integroituna osana järjestelmääsi

Luottopäätöspalveluiden sisältö

Henkilöluottopäätöksessä hyödynnetään seuraavia keskeisiä tietoja luotonmyöntämistä varten: henkilö- ja osoitetiedot, julkiset maksuhäiriötiedot ja tieto mahdollisista Lowellilla avoinna olevista toimeksiannoista.

Yritysluottopäätöksessä hyödynnetään seuraavia keskeisiä tietoja luotonmyöntämistä varten: yrityksen perustiedot, mahdolliset maksuviiveet ja maksuhäiriöt luottotietorekisterissä ja tieto mahdollisista Lowellilla avoinna olevista toimeksiannoista.

Luottopäätöspalveluiden avulla teet enemmän onnistuneita luottopäätöksiä.

Luottopäätöspalveluiden avulla teet enemmän onnistuneita luottopäätöksiä.