Lowellin luottotietopalveluiden avulla varmistat henkilö- ja yritysasiakkaidesi luottokelpoisuuden ja tarkistat tietojen oikeellisuuden.

Luottotietopalvelut

Luottotietopalveluiden avulla varmistat henkilö- ja yritysasiakkaidesi luottokelpoisuuden ja tarkistat tietojen oikeellisuuden.

Varmista asiakkaidesi luottokelpoisuus

Suosittelemme, että tarkistat asiakkaidesi luottotiedot aina ennen kuin myyt heille laskulla. Tietojen tarkistaminen on tärkeä osa yrityksen riskien hallintaa, sillä luottotappioiden ennaltaehkäisy alkaa luoton myöntämisestä.

Luottotietopalveluidemme avulla varmistat asiakkaidesi luottokelpoisuuden ja tarkistat henkilö- ja yritysasiakkaidesi tietojen oikeellisuuden.

Luottotietopalveluiden avulla

  • varmistut siitä, että myyt luottokelpoisille asiakkaille
  • tarkistat luottotiedot ja asiakastiedot nopeasti verkkopalvelussamme tai integroituna osana järjestelmääsi
  • pystyt tarkistamaan julkisten maksuhäiriötietojen lisäksi asiakkaan Lowellilla avoinna olevat saatavat

Luottotietopalveluiden sisältö

Henkilöasiakkaasta luottotietoraportti kokoaa yhteen keskeiset tiedot luotonmyöntämistä varten: henkilö- ja osoitetiedot, maksuhäiriötiedot ja tieto mahdollisista Lowellilla avoinna olevista toimeksiannoista.

Yritysasiakkaasta luottotietoraportti kokoaa yhteen keskeiset tiedot luotonmyöntämisen ja alihankintojen tarpeisiin: yrityksen perustiedot, mahdolliset maksuviiveet ja maksuhäiriöt luottotietorekisterissä, talouden tunnusluvut, riskiluokitus, vastuuhenkilöt ja tieto mahdollisista Lowellilla avoinna olevista toimeksiannoista.

Luottotietopalveluilla voit tarkistaa sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden luottokelpoisuuden.

Luottotietopalveluiden avulla teet parempia luottopäätöksiä pienemmällä riskillä.