Yritysasiakkaanamme sinulla on aina pääsy ajantasaiseen dataan

Lowellin asiakkaana sinulla on aina hyvä yleiskuva yrityksesi saatavista ja tarjoamme sinulle joustavat mahdollisuudet hallita oman yrityksesi luotonhallintadataa.

Ajantasainen data näyttää maksukykymuutokset nopeammin

Digitaalisten dashboardien avulla yritys saa nopeasti käyttöön selkeät raportit ja avainluvut, mikä helpottaa kassavirtaennusteiden tekemistä.

Lowell on erikoistunut luotonhallintaan ja on luotettava kumppani koko luotonhallinnan elinkaaren aikana. Palveluidemme avulla yritys voi vähentää luottotappioita ja jopa lisätä myyntiä tekemällä luottopäätöksiä ajantasaisen tiedon perusteella.

Tarjoamme päivitettyä dataa, jonka pohjalta on mahdollista ennustaa ja seurata mutta myös reagoida asiakkaiden muuttuvaan maksukykyyn. Monipuolisen datan avulla pystyt mukauttamaan muistutus- ja perintätoimenpiteitä ja saada laskut maksuvaiheeseen mahdollisimman nopeasti samalla asiakkaan tilanteen huomioiden.

Korkea palveluosaamisemme perustuu pitkään luotonhallintakokemukseen, suomalaisten maksukyvyn ymmärtämiseen, Lowellin perintäasiantuntijoiden osaamiseen sekä perusteelliseen data-analyysiin.

 

Lowellin digitaaliset palvelut yritysasiakkaillemme

Lowell Access on pohjoismainen ratkaisu, joka on mukautettu sekä Suomen että Pohjoismaiden markkinoille ja raportointiasiakirjoihin.

  1. Palvelu antaa kokonaiskuvan yrityksesi saatavista, ja saat reaaliaikaisen näkymän yrityksen kassavirtaan.
  2. Saatavien hallinnan raportit auttavat yritystäsi analysoimaan toiminnallisia muutoksia ja asiakkaiden muuttunutta maksukäyttäytymistä sekä toimimaan sen mukaisesti.
  3. Dashboardien avulla voit räätälöidä tunnuslukuja eri päätöksentekoprosesseihin ja vertailla trendinäkymiä.
  4. Voit myös hakea luottotietoja ja luottopäätöksiä sekä vertailla tietoja, joiden avulla voi helpommin ennustaa luottotappioita.
  5. Palvelun avulla toimenpidepyyntöjen tekeminen on vaivatonta ja voit pitää yhteyttä asiakaspalveluumme sekä hallita käyttäjiäsi.

Lowell Accessin avulla keräämme myös jatkuvasti palautetta asiakkailtamme.

Lowell Easy on suunnattu erityisesti pienille ja keskisuurille asiakkaille, joilla perintätoimenpiteitä on harvoin. Mobiilioptimoidussa portaalissa voi jättää uusia perintätoimeksiantoja, seurata jätettyjen toimeksiantojen tilaa ja toimittaa dokumentteja Lowellille. Easystä saa tilitysraportit ja ilmoitukset uusista suorituksista sähköpostiin

Jos tarvitset apua Accessin käytössä, Lowellin asiantuntijat auttavat tietojen analysoinnissa. Näin osaat paremmin ennustaa yrityksesi kassavirtaa ja vähentää luottotappioita.