Pikaperintä

Pikaperintä on vaivaton tapa hoitaa erääntynyt lasku ammattimaisesti. Käynnistämme perinnän nopeasti puolestasi ilman palvelusopimusta tai aloitusmaksua.

 

Pikaperintä-palvelu on suunnattu yritysasiakkaille, joilla perinnän tarve on toistuvaa. Pikaperintä perii viivästyneet laskut puolestasi – nopeasti ja aina asiakastasi kunnioittaen. Voit käyttää palvelua ilman palvelusopimusta tai aloitusmaksua. Hyvän asiakaspalvelumme ansiosta säilytät asiakassuhteesi tulevaisuudessakin.

Pikaperintä soveltuu riidattomien kuluttaja- tai yrityslaskujen perintään niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Pikaperintä on tarkoitettu vuokrien, irtaimen kaupan ja palvelusaatavien perintään. Palvelussa emme kuitenkaan hoida yksityishenkilöiden välisiä tai urakkasopimuksiin perustuvia velkoja. Palvelu ei sovellu rakennusalan, vuokratyöyritysten tai asianajotoimistojen saatavien perintään. Työoikeusvelkoja (loma- ja palkkasaatavat), suoraan ulosottokelpoisia velkoja tai välimiesmenettelyn kautta saatuja päätöksiä ei voi toimittaa Pikaperintä-palveluun.

Laskun voi siirtää perintään heti, kun se on erääntynyt ja siitä on lähetetty maksumuistutus eikä asiakkaasi ole reklamoinut laskusta. Pikaperintä-palvelussa maksat vain onnistuneesta tuloksesta.

Näin jätät laskun Pikaperintä-palveluun: Täytä tiedot alla olevaan yhteydenottolomakkeeseen, kerro minkälaisista saatavista on kyse ja olemme sinuun yhteydessä.

Pikaperintä kattaa koko perintäprosessin aina vapaaehtoisesta perinnästä, oikeudelliseen perintään sekä pitkäaikaiseen maksukyvyn seurantaan.

Pikaperintä kattaa koko perintäprosessin aina vapaaehtoisesta perinnästä, oikeudelliseen perintään sekä pitkäaikaiseen maksukyvyn seurantaan.