Alan vastuullisin Suomessa

Alan vastuullisin Suomessa

Lowellissa uskomme, että luottoprosessin tulee palvella ihmistä – ei päinvastoin. Reilu ja ihmistä ymmärtävä palvelu luottoasioissa on vastuullisuutemme keskiössä.

50 vuotta vastuullista toimintaa

Yli 50 toimintavuotemme aikana olemme käyneet suomalaisten kanssa miljoonia raha-asioihin liittyviä keskusteluja. Yhdeksässä tapauksessa kymmenestä löydämme asiakkaan kanssa keinon ratkaista maksuongelma ennen, kuin asia etenee viranomaiskäsittelyyn ja maksuhäiriömerkintään.

Myös yritysasiakkaamme edellyttävät luotonhallinnalta ihmisten kunnioittamista ja inhimillistä, ratkaisuun pyrkivää asiakkaiden kohtaamista. Vastuullisena palveluyrityksenä olemme yritysasiakkaillemme turvallinen kumppani. Roolissamme luotonhallinnan kehittäjänä olemme myös paljon tekemisissä kansalaisjärjestöjen, viranomaisten ja päättäjien kanssa edistääksemme osaltamme toimialan käytäntöjä.

Varmistamme lainmukaisuuden ja vastuullisuuden toteutumisen kaikilla toiminnan osa-alueilla Lowellissa riskienhallinta- ja compliance-ohjelman puitteissa.

Ylivelkaantuminen on pysäytettävä - Neljä toimenpidettä kestävämmälle tulevaisuudelle

Suomessa on noin 400 000 ylivelkaantunutta. Nykyiset toimenpiteet ylivelkaantumisen pysäyttämiseksi eivät ole riittäviä. Lowell peräänkuuluttaa yhteiskunnallista keskustelua ja toimenpiteitä. Olemme Lowellissa tunnistaneet neljä konkreettista toimenpidettä, jolla voimme rakentaa suomalaiselle luottoyhteiskunnalle kestävämpää tulevaisuutta. 

Yritysvastuuhankkeemme

Teemme Lowellissa osamme eri ikäisten suomalaisten talousosaamisen eteen mm. opastamalla asiakaspalvelussamme päivittäin ihmisiä kestävään arkitalouden hoitoon. Olemme mukana myös useissa suomalaisten talousosaamista edistävissä hankkeissa.

  • Maksumyöhässä.fi – Ylläpidämme kaikille suomalaisille tarkoitettua kansalaispalvelua, jonka tarkoituksena on kertoa perinnän käytännöistä selkokielellä ja rohkaista ihmisiä hakemaan ratkaisuja maksu- ja velkaongelmiin. Vieraile Maksumyöhässä.fi-sivustolla 
  • Yrityskylä – Olemme mukana koululaisille suunnatussa, palkitussa Yrityskylä-toiminnassa. Yrityskylä tarjoaa lapsille konkreettisia oppimiskokemuksia yhteiskunnan ja talouden toiminnasta kokemuksellisuuteen perustuen. Lowellin toimistot löytyvät tällä hetkellä Varsinais-Suomen sekä Helsinki-Vantaan Yrityskylistä. Tervetuloa tutustumaan Yrityskylä-toimintaan!
  • Mun talous – Olemme jäsen verkostossa, jonka tavoitteena on nuorten taloudellisen lukutaidon kehittyminen ja talousongelmien väheneminen. Lue lisää Mun talous -verkostosta 

 

/media/109987/donka-005-webb.jpg

Lowell auttaa joka viikko 10 000 ihmistä henkilökohtaisen talouden hallinnassa.