;
Onko sinulla kysyttävää sähkölaskustasi?

Katso täältä, missä sähkölaskuun liittyvissä asioissa me voimme auttaa ja missä asioissa saat parhaan vastauksen sähköyhtiöltäsi. 

 

X
Apua velkojen järjestelemiseksi

Apua velkojen järjestelemiseksi

Jos sinulla on paljon velkaa, askel askeleelta eteneminen auttaa. Mahdottomaltakin tuntuvan asian pystyy lopulta järjestämään.

Velkatilannetta voi olla vaikea hahmottaa ja hallita, jos laskuja on rästissä usealle velkojalle. Kokonaistilanne selviää pyytämällä kirjallinen yhteenveto, ns. saldotodistus, perintätoimistoilta ja ulosotosta.

Voit tilata yhteenvedon Lowellin perinnässä olevista (myös ulosotossa olevista) veloista sähköisellä lomakkeella. Huomaathan, että jos tilaat yhteenvedon toisen puolesta, tarvitsemme sinulta ensin valtakirjan. Siirry tilaamaan

Näet Lowellin perinnässä olevat velkasi myös Oma Lowell -palvelussa, jonka avulla voit rauhassa tustustua tilanteeseesi ja pohtia vaihtoehtojasi.

Velkajärjestely on tarkoitettu pysyväksi ratkaisuksi ylivelkaantumiseen.

Velkajärjestelyllä ratkaisuun

Toisinaan tilanne voi korjautua yksinkertaisillakin keinoilla, kuten sopimalla pitempiaikaisesta maksusuunnitelmasta Lowellin asiakasneuvojien kanssa.

Vaikeammat velkaongelmat voi olla mahdollista ratkaista vapaaehtoisella velkajärjestelyllä. Järjestely on tarkoitettu koko velkatilanteen ratkaisemiseksi ja auttamaan veloista selviytymisessä. Siksi järjestelyä ei sovita yksittäisistä veloista vaan sen pitäisi kattaa kaikki Lowellin hoidossa olevat velat.

Voit neuvotella vapaaehtoisesta velkojen järjestelystä silloin kun maksuvarasi riittää velkojen lyhentämiseen koko sovitun maksuohjelman ajan. Laskemalla maksuvarasi saat käsitystä siitä, minkä verran velkoja pitäisi pystyä lyhentämään kuukaudessa. Voit käyttää apunasi Maksumyöhässä.fi-sivuston laskuria.

Voit hakea vapaaehtoista velkojen järjestelyä hakemuslomakkeella. Etsimme tilanteeseen parhaiten sopivan ratkaisun yhdessä sinun tai asiaasi hoitavan velkaneuvojan kanssa. Voit tulostaa hakemuslomakkeet tästä.

PDF Velkajärjestelyhakemus ja täyttöohjeet 2018

WORD Velkajärjestelyhakemus 2018

WORD Velkajärjestelyhakemuksen täyttöohjeet 2018