Lowellin informaatiopalvelut auttaa tuntemaan asiakkaiden maksukyvyn ja kehittämään luotonantoa

Informaatiopalvelut

Reaaliaikainen tieto auttaa tuntemaan asiakkaidesi maksukyvyn paremmin ja kehittämään luotonantoasi laajaan tietopohjaan perustuen.

Miten voimme auttaa kehittämään luotonhallintaasi?

Olemme kehittäneet useita luotonhallinnan palveluja, jotta voit tehdä parempia luottopäätöksiä, seurata asiakkaidesi maksukyvyn kehitystä ja välttyä luottotappioilta. Palvelumme auttavat myös asiakassuhteen hoitamisessa ja myynnin kohdentamisessa.

Haluamme kehittää luotonantoasi yhä paremmaksi tarjoamalla työkaluja luotonannon kehittämiseen ja keskeisten tunnuslukujen seurantaan. Tarjoamme luotonhallinnan palveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaiden maksukyvyn arviointiin.


Palvelut kuluttaja-asiakkaiden luotonantoon

Kun myyt kuluttaja-asiakkaalle laskulla, sinun kannattaa tarkistaa asiakkaasi luottotiedot. Jos haluat automatisoida päätöksentekoasi myyntitilanteessa, suosittelemme, että otat automaattisen luottopäätöspalvelun käyttöösi. 

Informaatiopalvelut kuluttaja-asiakkaiden luotonantoon:

Luottotietopalvelut
Luottopäätöspalvelut


Palvelut yritysasiakkaiden luotonantoon

Kun myyt luotolla yritysasiakkaille, suosittelemme, että tarkistat asiakkaidesi luottokelpoisuuden luottotietopalvelumme avulla. Jos myyt jatkuvasti asiakkaillesi luotolla, voit nopeuttaa myyntitilannetta automatisoidulla luottopäätöspalvelulla.

Asiakkaiden maksukyvyn seuranta on tärkeää erityisesti yritysasiakkaiden kohdalla. Seurantapalvelun avulla pysyt ajan tasalla yritysasiakkaidesi maksukyvyn muutoksista ja tiedät, kehittyykö asiakkaasi maksukyky positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan. Seurantapalvelussa asiakkaiden maksukyvyn kehitystä seurataan maksuviivetiedon, Rating-tiedon ja julkisten maksuhäiriömerkintöjen perusteella.

Maksuviivetieto on Lowellin tuottamaa uniikkia tietoa, joka kertoo asiakkaan maksukyvyn muutoksista mahdollisimman reaaliaikaisesti. Maksuviivemerkintä rekisteröidään selvästi julkista maksuhäiriömerkintää aiemmin, minkä vuoksi se reagoi asiakkaan maksukyvyn muutoksiin nopeammin.

Informaatiopalvelut yritysasiakkaiden luotonantoon:

Luottotietopalvelut
Luottopäätöspalvelut
Seurantapalvelu


Lataa opas: Parempia luottopäätöksiä pienemmällä riskillä

Oppaassa käydään läpi luottoriskien hallinnan perusteet sekä se, miten luottokelpoisuuden arviointia voidaan kehittää reaaliaikaiseen tietoon pohjautuen.