Luotonhallinnassa reaaliaikaisen datan hyödyntämisen rooli korostuu, kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti.

Informaatiopalvelut

Reaaliaikaista tietoa hyödyntämällä yritys pystyy ennakoimaan ja seuraamaan asiakkaidensa maksukykyä sekä reagoimaan maksukyvyssä tapahtuviin muutoksiin nopeasti, kun toimintaympäristö muuttuu.

Reaaliaikaista dataa asiakkaiden maksukyvyn ennustamiseen

Lowell on edelläkävijä luottokäyttäytymisen ennustamisessa. Kilpailuetu perustuu yli 50 vuoden kokemukseen suomalaisten maksamisesta, alan parhaaseen asiantuntemukseen ja syvälliseen data-analyysiin.

Lowell toimii useilla eri toimialoilla yritysten luotonhallinnan kumppanina. Arvokasta dataa syntyy kuluttajien ja yritysten maksukäyttäytymisestä koko laskun elinkaaren ajalta. Tästä datasta jalostetaan arvokkaita palveluita asiakkaillemme.

Luotonhallinnassa reaaliaikaisen datan hyödyntämisen rooli korostuu, kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti. Informaatiopalveluidemme avulla luottoa myöntävä yritys pystyy tekemään ajantasaiseen tietoon perustuvia luottopäätöksiä ja ennustamaan asiakkaidensa maksukäyttäytymistä. Palveluidemme avulla yritys voi vähentää luottotappioita ja lisätä myyntiä.

Luotonhallinnassa reaaliaikaisen datan hyödyntämisen rooli korostuu, kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti.

Luotonhallinnassa reaaliaikaisen datan hyödyntämisen rooli korostuu, kun toimintaympäristö muuttuu nopeasti.


Palvelut kuluttaja-asiakkaiden luotonantoon

Kun myyt kuluttaja-asiakkaalle laskulla, sinun kannattaa tarkistaa asiakkaasi luottotiedot. Jos haluat automatisoida päätöksentekoasi myyntitilanteessa, suosittelemme, että otat automaattisen luottopäätöspalvelun käyttöösi. 

Informaatiopalvelut kuluttaja-asiakkaiden luotonantoon:

Luottotietopalvelut
Luottopäätöspalvelut
Portfolion riskianalyysi


Palvelut yritysasiakkaiden luotonantoon

Kun myyt luotolla yritysasiakkaille, suosittelemme, että tarkistat asiakkaidesi luottokelpoisuuden luottotietopalvelumme avulla. Jos myyt jatkuvasti asiakkaillesi luotolla, voit nopeuttaa myyntitilannetta automatisoidulla luottopäätöspalvelulla.

Asiakkaiden maksukyvyn seuranta on tärkeää erityisesti yritysasiakkaiden kohdalla. Seurantapalvelun avulla pysyt ajan tasalla yritysasiakkaidesi maksukyvyn muutoksista ja tiedät, kehittyykö asiakkaasi maksukyky positiiviseen vai negatiiviseen suuntaan. Seurantapalvelussa asiakkaiden maksukyvyn kehitystä seurataan maksuviivetiedon, Rating-tiedon ja julkisten maksuhäiriömerkintöjen perusteella.

Maksuviivetieto on Lowellin tuottamaa uniikkia tietoa, joka kertoo asiakkaan maksukyvyn muutoksista mahdollisimman reaaliaikaisesti. Maksuviivemerkintä rekisteröidään selvästi julkista maksuhäiriömerkintää aiemmin, minkä vuoksi se reagoi asiakkaan maksukyvyn muutoksiin nopeammin.

Informaatiopalvelut yritysasiakkaiden luotonantoon:

Luottotietopalvelut
Luottopäätöspalvelut
Seurantapalvelu


Lataa opas: Parempia luottopäätöksiä pienemmällä riskillä

Oppaassa käydään läpi luottoriskien hallinnan perusteet sekä se, miten luottokelpoisuuden arviointia voidaan kehittää reaaliaikaiseen tietoon pohjautuen.